kızlar sonradan noldu ama okadar çok bağırdıki vurucak dövcek falan sandıydımhayirlisi olsun canim, eminim bundan sonra kendini daha iyi hissedeceksin... tamda hafta sonuna denk geliyor ohhhh tadini cikar.... valla sevindim :tasu:
kızlar sonradan noldu ama okadar çok bağırdıki vurucak dövcek falan sandıydım
iyi olcama eminim kızlar bi ara koktumda altıma kaçırcam sandım bişey yoktur demi bişey olmazsanki karsilarinda cocuk var... geri zekalilar yaaa. simdi kendi baslarini yesinler... cok iyi yaptin ygmurcum sakin aklina ke$ke cikmasaydim gibi seyler gelmesin... hicc arkana bakma... biz tasarufcu kadinlariz, mutfak masafindan ordan burdan kisarsin biraz... senin maasini aratirmassin bile... senin adina inan cok sevindim eminim pazartesi karsimizda bambaska bi ygmr olcak.... bu arada bu hafta sonu demi regl günün??
iyi olcama eminim kızlar bi ara koktumda altıma kaçırcam sandım bişey yoktur demi bişey olmaz
merhaba.......
evet kızlar bide adetten bikaçgün önce lekelenme şeklinde olurdu o daha başlamadıolmaz canim merak etme... eeee iyi seylerden konusalim birazda yaaa... bu hafta sonu demi regl günün, nasil hissediyorsun kendini....?
evet kızlar bide adetten bikaçgün önce lekelenme şeklinde olurdu o daha başlamadı
biliyorum ya çok teşekkürler inşallah vardırhadi insallah canim benim yaaaa... hadi bu ay geliyormus melegin ne kadar güzel olur yaaa... tüm kalbimle istiyorum bunu inan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?