Off canim yaaa, bulanti, ishal v.s. tek onlar olsa dene diycem ama diger yan etkileri beni telaslandirdi... bakalim diger doktorlar ne diyecek?? bu doktorlarin i$inede bazen akil ermiyorki... ne diycemi $a$irdim... iyi düsünüp arastirmak gerekiyor...
29.07.2010 bidaki randevum.... bugün ayin biriyaa cok mutluyum en azindan temmuza girdik 🙂 14 haftalik kocaman olur ozaman kadar...ayyy heycanlandim
Aynen canim,benimde kafam cok karisik.Tüp bebek merkezindeki Dr dediki;3 ay boyunca deneyin olmazsa gelin direkt tüp bebek yapalim.Bir tüpüm tikali oldugu icin asilamayla vakit kaybetmeyelim hic dedi.
şükür kanamam kesildi rahatım arada sancılar devam ediyor işte o nedenle doktor belki idrar yollarında enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi tahlil sonucunda belli olacak bakalım inş bişey cıkmaz
normal canim, benim kasik agrilarim gectikten sonra basladi batmalar ama allaha sükür 1 haftadir oda gecti... sen öyle seylere takilma canim, hamileliyin tadini cikarmaya bak... yakinda süt fabrikasida temelleri atar....😱rkide:
normal canim, benim kasik agrilarim gectikten sonra basladi batmalar ama allaha sükür 1 haftadir oda gecti... sen öyle seylere takilma canim, hamileliyin tadini cikarmaya bak... yakinda süt fabrikasida temelleri atar....😱rkide: