Aminn canim benim.Insallah...aminnnn cnm inş sende hamişler kervanına katılırsın meleğini görürsün
Aslm cozycim hosgeldin birtanem.Seni gördügüme sevindim.Nasilsin canim?Selamlar kızlar naber nasılsınız bu arada Berranur tebrikler, Allah tamamına erdirsin
tahlil verdim cnm bugün sonucları haftaya ona göre verecekler randevuyu inş sonuçlar iyi cıkar
Aynen canim,benimde kafam cok karisik.Tüp bebek merkezindeki Dr dediki;3 ay boyunca deneyin olmazsa gelin direkt tüp bebek yapalim.Bir tüpüm tikali oldugu icin asilamayla vakit kaybetmeyelim hic dedi.
Süt fabrikasi haDurr kiss,daha erken süt icin
emine sen fabrikayı erken kuruyorusn daha erken yaa süt fabrikasına allah meleğini görmeyi nasip etsin emi beni güldürdün
Evet canim yaa,sende tekrar hosgeldin.Asagisi kirmizidan gecilmiyor.Acaba banada nasib olacakmi kirmizi yazilarla ismimin yazilmasi...ben de geldim lara hamişler 4 olduuuuu
slm canım hg nasılsın
Aminn canim benim.Insallah...
Aslm cozycim hosgeldin birtanem.Seni gördügüme sevindim.Nasilsin canim?
Selamlar kızlar naber nasılsınız bu arada Berranur tebrikler, Allah tamamına erdirsin
Allah iyilikler versin canim.Iyi olduguna sevindim.Sağolun arkadaşlar çok şükür iyiyim sizler nasılsınız, nasıl gidiyor
anammm kim gelmis, kiz sen nerelerdesin??
Evet canim yaa,sende tekrar hosgeldin.Asagisi kirmizidan gecilmiyor.Acaba banada nasib olacakmi kirmizi yazilarla ismimin yazilmasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?