kızlar benide listeye eklermisiniz 23 temmuz
az kalmış bilgemelek benimde yarın inşallah ikimizinde vardır ve herkezin
selam kızlarrrrrrrrrrrr
hoşgeldin selamselam kızlarrrrrrrrrrrr
ayy cnm benim ne kadar oldu sana ilk zamanlar bende öyleydim cnm cok üşüyordum uykuda sorunum yoktu ama yatakda rahat yatamıyordum ama şimdi şükür iyim sadece arada agrılarım var bazılarında belirtiler farklı oluyor cnm merak etme bebek yerleşip büyünce herşey yoluna girerkızlar ben hamıleyım ama bi sorunum var yardımcı olursanız sevirim <LINKZ id=linkz1>aksamları</LINKZ> ha bire donuyorum hic uyuyamıuorum hep sagıma soluma sonra sırt üstü yatıyorum hıc <LINKZ id=linkz0><NOBR>rahat</NOBR></LINKZ> degilim<!-- google_ad_section_end -->
cnm bmde 6+1 bugün hayırlısıyla bi büyüse kalp atışlarınıda bi duysam inşşkızlar ben hamıleyım ama bi sorunum var yardımcı olursanız sevirim <LINKZ id=linkz1>aksamları</LINKZ> ha bire donuyorum hic uyuyamıuorum hep sagıma soluma sonra sırt üstü yatıyorum hıc <LINKZ id=linkz0><NOBR>rahat</NOBR></LINKZ> degilim<!-- google_ad_section_end -->
Berranurum,buradamisin tatlim?Ne kadar canin istemesede yinede kendini zorla derim gülüm.Bebisinin gelisimi icin vitaminli gidalardan almani tavsiye ederim.Süt,balik,yogurt,yesil sebzeler,bu sicaklarda bol su icmeyi ve folik asit i de ihmal etmemeni tavsiye ederim.cnm bmde 6+1 bugün hayırlısıyla bi büyüse kalp atışlarınıda bi duysam inşş
bende de aynı durum vardı ayyüzlüm kasık ağrılarım ve üşüme vardı çok fazlaa hamdolsun ağrılarım geçti o beni çok huzursuz ediyodu ama çok şkür şimdilik üşüme devam ediyo bide ben çok zayıfım yaa napıcam kızlar canım hiç yememk stemiyooo korkuyorum bebeğin gelişimini etkiler diee bana yardımcı olun neler yemeliyim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?