hanile olanları duyunca çok seviniyorum
canımm topiğine ilk ben yazdım hayırlı olsunn 😀
yaa kıslarr buarada ben bugün elimdeki son ovulasyon testini deenemek amaçlı bi yapiim dedim ve ikinci çizgi gayet koyu çıktı noluyoo yaa ben doktora gideli 10gün oldu ve dotor ozaman çatlamak züere demişti yoksa daha yeni mi çatlıcakk neler oluyo yaa kafama karıştı ben zaten doktordan geldiğim gün yaptığımda koyu çizgileri görmüştümmmm diğeri kadar koyu değil ama bariz pozitif gibi duruyooo yaaa
ben çok gerginim bu gün , regl ağrılarım başladı yine , gümbür gümbür geliyorum giyor 🙁
çok moralim bozuk,çok gerginim..
çıkıyorum biraz
canımm topiğine ilk ben yazdım hayırlı olsunn 😀
yaa kıslarr buarada ben bugün elimdeki son ovulasyon testini deenemek amaçlı bi yapiim dedim ve ikinci çizgi gayet koyu çıktı noluyoo yaa ben doktora gideli 10gün oldu ve dotor ozaman çatlamak züere demişti yoksa daha yeni mi çatlıcakk neler oluyo yaa kafama karıştı ben zaten doktordan geldiğim gün yaptığımda koyu çizgileri görmüştümmmm diğeri kadar koyu değil ama bariz pozitif gibi duruyooo yaaa
ne bilem bacım yaaaa acaba iknici mi yumrutlucammmanannaaaaaaaa kss sen ayda ikikeremi yumurtluyon bacımm acaba bazı kadınlar ayda iki kere yumurtluyomuşşşş belki sende de öyledir
haklısın cnmm zaten doğru olduklarını hiç düşünmüyom ne biliiim koyu koyu görünce heyecanlandım birden ayy gebelikte ikinci öçizgiyi görmek ne heyecanlıdır kimbilirr inşş nasip olurrrteşekkür ederim nurum.hayırlı olsun.
bence ovülasyon testlerine pek takma.yanlış olabiliyorlarmış gebelik testleri gibi.sen çalışmaya devam et sonra da hasbünallah ve ni'mel vekil fe ni'mel mevla ve ni'mennasir
ayy bende yazgülü hamilemi dedim nasıl sevindim kıss lalezardı körolma bacımm
ayy be çok araştırdim hemen gieri geldimm
ne bilem bacım yaaaa acaba iknici mi yumrutlucammmha hayırlıs olsun artık napalımm bidah çalışırızz yaa kocişte grip oldu antibiyotik alıyoo aman yaa neyse vardır bi hayırr
haklısın cnmm zaten doğru olduklarını hiç düşünmüyom ne biliiim koyu koyu görünce heyecanlandım birden ayy gebelikte ikinci öçizgiyi görmek ne heyecanlıdır kimbilirr inşş nasip olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?