isim konusunda bi anlaşmaya varamadık henüz.ama madem hamile çok sen hemen karar ver bence.emine ya çok başka bi duyguydu tekmesi.onlardan tekme yemek de güzel 🙂
kızlar sade hamışlerdemı cıkar goğuslerde mavı damarlar sızde varmı
eminim cok güzeldir.... varligini hissediriyor artik, duymayada baslamistir.... 41 kere masallah.... insallah bende o günlere gelirim 🙂 Isimdede i$imi $ansa birakamam... ablamla kabi$maya basladik bile 🙂 o bide 3 sifir önce... ücüzleri olcak...yigeniminde olcakmis, insallah bizimki naz yapmazda bu ayin sonunda gözterir cinsiyetini 🙂
eminim cok güzeldir.... varligini hissediriyor artik, duymayada baslamistir.... 41 kere masallah.... insallah bende o günlere gelirim 🙂 Isimdede i$imi $ansa birakamam... ablamla kabi$maya basladik bile 🙂 o bide 3 sifir önce... ücüzleri olcak...yigeniminde olcakmis, insallah bizimki naz yapmazda bu ayin sonunda gözterir cinsiyetini 🙂
benim daha yeni yeni cikti, ama herkezde farkli oluyor, senin adetin kac gün gecti???
10 gunum 3 4 falan gectı bu gun sabah yaptım ıdrar testıtını oluma hamışken 8 gunde yapmıştım sılık cıkmıstı kızlar bıde ben tam gunumde koye tarla ışı yaptım baya yorucuydu ondanmı cıkmıyor duştumukıhamiş olunca çıktı bende
benim kafamdaki isimler belli ama eşim beğenmedi.kendi de daha düşünmemiş isim konusunu acelesi yokmuş.ablam da erkeğe hamile onların isim belli.eşimin amca gelini var o da erkeğe hamile.sır gibi saklıyor ismi.hoş aynı isimleri koyacağımızı sanmıyorum onunla da zevklerimiz farklı çünkü
aysegul nerdene güzel yaa kızlar tek tek hamiş oluyor
aysegul nerdekızlar bıde sız gununuz kacgun gecınce yapmıştınız testı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?