hadi hayırlısı inşallah hamilesindireveeeettt kızlar sıra bana geldiiiii çok heyecanlıyım yaaa karnım kasıklarım bacaklarım heryerim yavaş yavaş ağrımaya başladı bide çok hassas ve çok gerginm
bunlar hamişlik belirtilerine benziyo gibi ama ben her adet öncesi böyle oluyorum..hiç bi sorun yokken kocamla tartışacak bişey bulurm mutlaka
:fati:
ben kendimi yinede işin kötüsüne hazırlayayımda yine olumsuz olursa üzülmeyeyim..bu defa üzülmemeyi başaracağım inş başaracağımmmmm!!!!
nerdeeeeeeee doktor kistlerin büyümesni durduralım diye doğum kontrol ilacı verdi bu ayyağmurcm senin ismin listede yokmu ??hayırlı bi habermi bekliyoruz yoksa tatlım😉))
hadi hayırlısı inşallah hamilesindir
inşallah vardır ümitlendirmek istemem ama okumuştum hsg den sonra hamile kalanları bende çektirmiştim olmadı amainşallah tatlımm inşallah..bu ayki ümidim hsg ama onada çok güvenip ümitlenmek istemiyorum..senin etrafında varmı yağmurcm hsg den sonra hamiş olan benim çevremde kimse yok buralarda ilk benim galiba çektiren🙂)))))
nerdeeeeeeee doktor kistlerin büyümesni durduralım diye doğum kontrol ilacı verdi bu ay
yasmin benimki sein kullndığın neydiyaaa inanmıyorum yaa neyse tatlım keşke geçsinde güç olacağına geç olsun ne yapalım..kaç cm kistlerin bendede vardı da bende hapla geçirdim 2 ay kullandım ama dr bu hap gebeliği engellemez sadece adeti düzenler ve kistin küçülmesini sağlar demişti adı ne senin hapının buraya yazsan sorun olmaz sanırım😉
yasmin benimki sein kullndığın neydi
Kizlarrr sonunda basardim patronla konusmayi....
size arada gecen dialoglari yaziyorum :
ben: bi olan üstü hal toplantisi yapabilirmiyiz 🙂
patron : (int. tatil ilanlarina bakip, beni kizdiriyor) hmmm cesmemi kemermi 5 yildizli otel..v.s. bi ay kalsam...
ben: yokya bi bi ay kalirsan.simdi orasi rus doludur... bizim köyün adresini verimde orda kalin tam 5 yildizli, köpeyide götürebilirsin 🙂
patron: olsun benim ruslarla sorunum yok ama nedense kadinlari hep var 🙂
falan filan fistik toplantiya basladik... Önce baya i$ konustuk.. ben ama titriyorum ve ter basti 🙂 sonra benim konus geldi....
ben : benim yardimcigi ekim kasim gibi alalim...
Patron: belki ozamana bulamayiz
ben: bulmamiz lazim... birsey daha diycem.... kem küm... sen demin beni tatille sinir ediyordun demi, simdi bende seni sinir edimmi???
Patron: etme, sakin etme, bunu bana yapma....
ben: ben ocaktan sonra bi kac ay olmicam..
patron: deme, niye hastaneye falanmi yatcan, hastamisin...(cakallll)
ben: hayir bebeyim olcak!
patron: yok, ne cabuk!
ben: ne cabugu iki saat amannn iki sene oldu 🙂 (burda üc sene cikiliyor aslinda izine) zaten annem bakcak insallah daha haberi yok ama... bana 3 ay falan yeter 🙂
patron: insallah annen yan cizmez 🙂 , ozaman mecbur akli basinda birini ayarlamamiz lazim...
Ben: ok, ben ilgilenirim 🙂
offff söyledim ama canim cikti 🙂 cok mutluyum suan 🙂 simdi bunu anneme söyleme sirasi geldi, yazik kadin bizim yüzümüzden türkiyeye gidemiyor 🙂
eveeeettt kızlar sıra bana geldiiiii çok heyecanlıyım yaaa karnım kasıklarım bacaklarım heryerim yavaş yavaş ağrımaya başladı bide çok hassas ve çok gerginm
bunlar hamişlik belirtilerine benziyo gibi ama ben her adet öncesi böyle oluyorum..hiç bi sorun yokken kocamla tartışacak bişey bulurm mutlaka
:fati:
ben kendimi yinede işin kötüsüne hazırlayayımda yine olumsuz olursa üzülmeyeyim..bu defa üzülmemeyi başaracağım inş başaracağımmmmm!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?