ay kizlar benim adam iyice romantiklesti .....
senin adam bayağı bayağı romantikleşmiş.söyle iyi değil daha fazla romantikleşmesin 🙂
haklisin bu kadar romantilik yeter 🙂 30. haftada doguma hazirlik kurslari oluyor oraya gitcez diyorum, nazlaniyor, ama o an geldimi kendi gider zaten... beni sinir etmek icin yapiyor, ama kazanan herzaman ben oluyorum 🙂
diyorum 🙂 o ultrasona bakıp konuşuyor benim hakkımda oğluyla ben de göbüşüme bakıp konuşuyorum karşılıklı çok komik oluyorsonra da gelip sarılıyor göbişimle konuşuyor🙂
🙂 ... en güzel dönemindesin hamileliyin yaa ne güzel, sonuna kadar böyle gider insallah... benimkide karnimi acik ok$uyor, e$yalarin üzerinden olmuyormus 🙂
imkanın varsa yaptır vallaa bana kalsa hergün gidecem ultrasona girecembebişimi hergün görecem.ayyyy Allah forumdaki bütün arkadaşlarımıza versin birer mercimek yaa çok istiyorum hepsi bu güzelliği yaşasın
erkekler ne kadar ilgilenmiyormuş gibi davransalar da bizden daha çok merak ediyorlar.çünkü biz yaşıyoruz ve neler olup bittiğini biliyoruz.onlar bilmiyor bizim gibi yaşamıyor.ama en az bizim kadar heyecan duyuyorlar.ben zorla götürmüştüm hastaneye ama orda benden daha çok soru sormuştu doktora.zaten daha hiç bir gelişmeyi yüzyüze söylemedim ona anında telefonda söyledim.hemen soruyor çünkü ne oldu ne dedi doktor diye 🙂haklisin bu kadar romantilik yeter 🙂 30. haftada doguma hazirlik kurslari oluyor oraya gitcez diyorum, nazlaniyor, ama o an geldimi kendi gider zaten... beni sinir etmek icin yapiyor, ama kazanan herzaman ben oluyorum 🙂
🙂 ... en güzel dönemindesin hamileliyin yaa ne güzel, sonuna kadar böyle gider insallah... benimkide karnimi acik ok$uyor, e$yalarin üzerinden olmuyormus 🙂
hg eslemöz.bu arada ben habersiz koparsam kusura bakmayın kızlar bazen kopuyor net sinir oluyorum
ayyy canım benim Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu inşaallahhoş bulduk neler olmuş şöyle bir göz atayım dedim de.. bu arada bende regl oldum 20 gün geçmişti ilk defaümitler bu ayda bakalım.. siz ve bebişler iyidir inş. bebişler artık gülümsüyolar size hee. romantik kocalar .. rabbim bozmasın
erkekler ne kadar ilgilenmiyormuş gibi davransalar da bizden daha çok merak ediyorlar.çünkü biz yaşıyoruz ve neler olup bittiğini biliyoruz.onlar bilmiyor bizim gibi yaşamıyor.ama en az bizim kadar heyecan duyuyorlar.ben zorla götürmüştüm hastaneye ama orda benden daha çok soru sormuştu doktora.zaten daha hiç bir gelişmeyi yüzyüze söylemedim ona anında telefonda söyledim.hemen soruyor çünkü ne oldu ne dedi doktor diye 🙂
evt kesinlikle katiliyorum 🙂 caktirmamaya calisiyorlar.... ama ooo daha dün aksam benim kitabi almis, hmm bu nasil oluyor su nasil oluyor.... güya ilgisiz 🙂
hoş bulduk neler olmuş şöyle bir göz atayım dedim de.. bu arada bende regl oldum 20 gün geçmişti ilk defaümitler bu ayda bakalım.. siz ve bebişler iyidir inş. bebişler artık gülümsüyolar size hee. romantik kocalar .. rabbim bozmasın
yaaaaa cok romantikler masallah 🙂 hamilelikte kadinlarin hormonlari kadar erkeklerinkide degisiyor 🙂
20. günmü gecti eeee baya gecmis... niye öyle olduki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?