canım benim , aynen ööle oldu ,işten çıktığım akşam reglle birlikte düşük oldu ve tam bir ay sonra geldi bebiş , ççooook teşekkür edrim ,darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına inşaallah....
canım tatilin yorucu geçmiş,üzüldüm dinlenememene , inşaallah bebişin gelmiştir bu ay , ben çok mutluyum inşallah hepiniz bu duyguyu en kısa zamanda yaşarsınız....
günaydın canım benim...kanaman olmadığına göre önemli birşey yoktur sanırım.. dediğin gibi psikolojikte olabilir...sen üzülme bakiiiiiim meleğinide üzme hem Rabbim emanetini korur inşallah biz duamızı eksik etmeyelimGünaydinnnn
ya kizlar bisi sorcam ben dün aksam karnimi kapinin koluna vurdum :-( cok hafif ama psikolojik midir nedir sanki o yer dünden beri agriyo gibi hissediyorum... kanamam fln yok bisey olmamistiri dimi
iyiyim canım benim bugün biraz bakayım kim var kim yok dedim ama sanırım pek gelen giden olmyacak...bugünlükte böyle olsunGünaydin kizlar....
Izgilim nasilsin canim???
Carizmacim, cokmu $iddetli vurdun? 10 haftaliksin sanirim, kolay kolay birsey olmamasi lazim, agrin varsa ve gecmesse danis bence doktora, en azindan senin icin rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?