emineciğim sağlıklı olsun da önemli değil.benim de ha bire sancım oluyor.dr bebek iyi dedi.cumartesi bi kaç dk da bir kasılıyor gibi sancım oluyordu çok korktum.28inde randevum var tekrar soracam bakalım ne oluyor.bizim bi akrabanın doğumuna 1 ay var.hastanede yatmış 2 gün.eve gelmiş yine dr her an sezeryana alabiliriz demiş.onun da çok sancısı.bebek böbreği tıkamış eşim anlattı akşam korktum daha bi
hıımmmm aayyyy bende yanlış bişimi yaptım dedim kendi kendime hheehheee geçmişede pek bakmadım neyse canım benim inşallah hamiştirleryok ondan değil acaba hamiş oldular ya da başka bi durum mu diye sordum
herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn🙂
nasılsınız kızlar görüşmeyeli?
Dün gece şöyle bir listeye baktım, gelime var mı diye ve bilgemeleki gördüm. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙂
wooooowwwww kimleri görüyorum diyeceğim şimdi ama aynı soru bana sorulacak diye korkuyorum üstelik biz buradayızda sen nerdesin denilecek diye bozuntuya vermiyrum işi hheehheeherkese günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn🙂
nasılsınız kızlar görüşmeyeli?
Dün gece şöyle bir listeye baktım, gelime var mı diye ve bilgemeleki gördüm. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙂
aaaa daha regli olmadı mı? ayyy inşallah o da hamiştir (amin)oooo kimler gelmis, gezdin gezdin geldin demi 🙂 nasil gecti tatil, güzel gectiyse anlatma
valla çok güzeldi, anlatmim🙂
darısı sizlerin başına...
kizlar yanlis hatirlamiyorsam, pirenses bugün bidaha test yapcakti...
wooooowwwww kimleri görüyorum diyeceğim şimdi ama aynı soru bana sorulacak diye korkuyorum üstelik biz buradayızda sen nerdesin denilecek diye bozuntuya vermiyrum işi hheehhee
canııııııım sanada günaydın sende gelişmeler nasıl herşey yolundamı
sahiii evet evet siz öyle anlaşmıştınız hatırladım şimdi hemen ayarı çektim listeyeoooo kimler gelmis, gezdin gezdin geldin demi 🙂 nasil gecti tatil, güzel gectiyse anlatma
kizlar yanlis hatirlamiyorsam, pirenses bugün bidaha test yapcakti...
canim aklina kötü seyler getirme, insallah önemli birsey yoktur, bebek büyüdügünden artik oraya buraya vuruyor oda sanci yapiyordur. hem senin doguma daha var, merak etme sen eminim hersey yolundadir... bol bol dinlen...
evet ya bugün test yapacaktı inşaallah geçen ay gibi gelmez başınakizlar yanlis hatirlamiyorsam, pirenses bugün bidaha test yapcakti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?