sabırsızım nereye gittiniz tatile
ay doğru ya.dedikleri gibi var mıymış?kuzenim orda askerlik yaptı.o çok beğeniyorduKıbrıs'a gittik canım...
yaaaaaa sabırsızım tam sana incir yemen konusunda baskı yapıyordum kimalesef her zamanki gibi internetimle arama kara kedi girdi...bizi sürekli birbirimizden ayırıyorlar hain dom domlar neyse kuşum sen incir ye bol bol ilişki sıklığı konusunda bişi deyemem emine kuşum hergün girmişti biz ise gün aşırı ve sabah artık nasip yaniizgilcim sen yokken bütün depresyon haklarımızı kullandık.sen sürekli burda ol da seanslarına razıyız.
Ya çok sık sancı olunca bi de üstüste korktum işte benim dr izinde başka dr gitmiştim iyi dedi bi sorun yok dedi yine de ilaç verdi. bi de sonradan farkettim reçeteye erken doğum tehdidi diye yazmış tanıya.ilaçlara rağmen sancılar artınca korktum işte.ama dün yoktu sancı bakalım artık
wooowwww kıbrıs heeee....çok merak ediyorum kimisi çok beğeniyor kimisi hiç beğenmiyorKıbrıs'a gittik canım...
ay doğru ya.dedikleri gibi var mıymış?kuzenim orda askerlik yaptı.o çok beğeniyordu
canım benim yaaaa.yaaaaaa sabırsızım tam sana incir yemen konusunda baskı yapıyordum kimalesef her zamanki gibi internetimle arama kara kedi girdi...bizi sürekli birbirimizden ayırıyorlar hain dom domlar neyse kuşum sen incir ye bol bol ilişki sıklığı konusunda bişi deyemem emine kuşum hergün girmişti biz ise gün aşırı ve sabah artık nasip yani
meryem bacım oyyyy canım benim kıyamam sen yinede içini ferah tut bol bol dinlen inşallah kötü birşeyle karşılaşmayacaksın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?