wooowwww kıbrıs heeee....çok merak ediyorum kimisi çok beğeniyor kimisi hiç beğenmiyor
senin bu konudaki görüşlerini birkaç cümleyle alıcak olursak öncelikli olarak neyi söylersin, bize tavsiye edermisin
evtt yine baglana bildim, kizlar benim int, bugün yine sorun var 🙂
meryem yazliga, sabirsizim yine tatile.... bi ben tüm yaz calisiyorum yaaaa.....
izgilcim bana seyansi uyguluya bilirsin, sanirim depresyona gircem 🙂
yaaaaaa sabırsızım tam sana incir yemen konusunda baskı yapıyordum kimalesef her zamanki gibi internetimle arama kara kedi girdi...bizi sürekli birbirimizden ayırıyorlar hain dom domlar neyse kuşum sen incir ye bol bol ilişki sıklığı konusunda bişi deyemem emine kuşum hergün girmişti biz ise gün aşırı ve sabah artık nasip yani
meryem bacım oyyyy canım benim kıyamam sen yinede içini ferah tut bol bol dinlen inşallah kötü birşeyle karşılaşmayacaksın canım benim
canım yaa geçen ay incir de yedim🙂
aman yaa olmayınca olmuyor. aslında bıraktım bu işleri ama sormadan de edemedim🙂
hayırlısı...
evtt yine baglana bildim, kizlar benim int, bugün yine sorun var 🙂
meryem yazliga, sabirsizim yine tatile.... bi ben tüm yaz calisiyorum yaaaa.....
haklısın tabiki kuşum ama neyin sebeb olacağını bilemiyor insan aklına ne gelirse deniyor...dua mı dua, baharatmı baharat, kuru yemişmi kuru yemiş....ooooooo say say bitmezcanım yaa geçen ay incir de yedim🙂
aman yaa olmayınca olmuyor. aslında bıraktım bu işleri ama sormadan de edemedim🙂
hayırlısı...
en iyisini yapmışsın dediğin gibi bu tip şeyler göreceli en azından bilgi edinmiş olduncanım benim yaa bence görülmeye değer.
herkesin beklentisi, beğenisi farklı ve sen çok çok beğenebilirsin de.
bana arkadaşlarım boşver, güzel bir yer değil. gidip te ne yapacaksın dedi.
ben de "bırakın da gideyim ve sonra ben de sizin gibi yorum yapayım" dedim🙂
değişik yerler görmekte fayda var.
ben zevk alıyorum🙂
al bendende o kadar bendede net bi dursa ama nerde 5 dk da bir gidiyo geliyo gidiyo geliyo nasıliş anlamadım yahuuuevtt yine baglana bildim, kizlar benim int, bugün yine sorun var 🙂
canım yaa geçen ay incir de yedim🙂
hayırlısı...
aaaaa evet haklısın bak bence en garanti yöntemlerden biri ateş ölçme hem yumurtlamanı biliyorsun hemde regl olup olmayacağınıolmayınca olmuyor ama Allah verince de veriyor.ateş ölçme yöntemini öneririm ama tabi bu ay geçti inşaallah gelecek aya da gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?