SEVMM TEBRIK EDERİM CANIM KUCANA ALMAYIDA GÖR ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNEEE ANLAT BAKALIM NELER YAPTIN BU AY BELİRTİLERİN NE OLDU
amiinn...teşekkürler cnm darısı seninde başına cnm..benim pek belirtim oldu sayılmaz sadece kasıklarımda biraz ağrı vardı o kadar
daha midem bile bulanmıyorr.. 😀
admine pm at yada ziyaretci defterine yaz..buarada tebrikler allah kucagina almayi nasip eder ins.
ayyy yok bulamadım ben onları yaa...başak kolay bi yolu yokmu bu işin 🙂aman neyse olmazsada olmasın
bu arada herkese GÜNAYDIIIIINNN 🙂 🙂
Günaydin 😀
pasika yada rüyam admin sitede olunca isimlerini tikla ordan yazarsin yada er yada gec görürler merak etme 🙂
canım ultrasyonda bebeği ölçüyorlarya bebeğin gelişimine göre haftası çıkıyor ona göre bebeğin sat önde gidiyor gelişimi iyi yanı benım ıkı gebelıgımdede hep bir hafta onde gitti ve doğumda utrasyon tarihinde oldu yani bir hafta öncehu huuuu arkadaslar bana yardim edebilir misinizzzz?
Gecen hafta ultrasona girdigimde doktor bebek 3-4 gün daha ileride (büyük) görünüyo demisti. Hesapliyorum bi kac sitede SATa göre cidden kagitda yazandan 3-4 gün ilerideyim doktormu yanlis hesapladi benim gebelik haftasini acaba??? SAT göre hesapladi oda ama anlamadim 😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?