hoşbulduk.idare eder.
haydaaaaa yavyuuum...neden idare ediyormuşun bakiiiim hıııımmmmhoşbulduk.idare eder.
canimya bazi hastaneler baska ebeleri kabul etmiyorlar diye duymustum, bende daha nerde dogum yapcama karar veremedim... bi ay sonra hastaneleri gezmeye baslicam, gerci 3 tane sectim, onlari karsilastircam. hastanedekilerdenmi bulsam birini yoksa kendimmi bulsam birini?? 5 ayliken bulsam gec kalirim herhalde... bide doktora danisim bakalim o ne diycek...
Dogru oglana verdim,sonra oglanin arkadasi geldi disari ciktilar,ben yine pc nin basina gectim🙂Cookk gerginim izgilim yaa,anlatamam.Adet olmadim hala.Daha önceki aylar ne güzel erken erken olur kafaya takmaya firsatim olmazdi.Uzadikca insan fena oluyor...:tasu: senin eben aynı böyle olur 🙂 yok yok şaka şaka canım benim inşallah bir avada kurtulursun
aaaaaa hoşgeldin sarı civcivim bende sana yazmadım neti oğlana veriyorum demişsin yaaaa eeee nasılsın gülüm
Hayirdir ranagül?
aynı filmlerdeki,macera ve atraksiyon dolu 1 gün yaşadım.daha kendimi toparlayamadım.hayırlısı benim için dua edin.dualarda olmasa daha kötü 1 gün yaşayabilirdim.haydaaaaa yavyuuum...neden idare ediyormuşun bakiiiim hıııımmmm
sonuna kadar kullanın arkadaşlar, sömürün 🙂
🙂
:tasu: senin eben aynı böyle olur 🙂 yok yok şaka şaka canım benim inşallah bir avada kurtulursun
Hosbuldum canim🙂lara, ranagül hoşgeldiniz kızlar 🙂
hoşbulduk canım.lara, ranagül hoşgeldiniz kızlar 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?