ayyyy haklısınız kızlar Rabbim kimseyi öyle kişilerle imtihan etmesin
çok sinir oluyorum bende... onca yaşanılan şeyden sonra hiçbirşey olmamış gibi nasıl davranabiliyorlar hayret doğrusu... insanın yüzüne nasıl bakıyorlarlar anlamış değilim
Rabbim muhafaza eylesin gerçekten zor
canım,şuan öyle 1 şeyki kendi dertleriyle uğraşıyorlarda arada çok kötü benide kaynattılar.ALLAH'A haval ediyorum.canımı çok kötü yakıyorlar.
Belim agrimaya basladi ben eve kaciyorum kizlar iyi bakin kendinize hicbirsey hickimse icin üzülmeye degmez mutlu bir aksam dilerim canlar 🙂
canım,şuan öyle 1 şeyki kendi dertleriyle uğraşıyorlarda arada çok kötü benide kaynattılar.ALLAH'A haval ediyorum.canımı çok kötü yakıyorlar.
yaa bu arada,
mart - 4
nisan - 4
mayıs - 4
haziran - 4
inşallah temmuzda da 4 leriz hamişlerimizi🙂
tamam canım sanada mutlu akşamlarBelim agrimaya basladi ben eve kaciyorum kizlar iyi bakin kendinize hicbirsey hickimse icin üzülmeye degmez mutlu bir aksam dilerim canlar 🙂
bilmiyorum canım benim onlarda o kadar düşünce olsa zaten öyle davranışta bulunmazlar hiç sanmıyorum ezildikleriniöyle hiç utanmaz bu tür insanlar. gerçi ben inadına iyi davrandıkça ezildiklerini hissediyorum ama neyse🙂
canım benim sen zaten yapman gerekeni yapmışsın...Allahcc a havale etmişsin inşallah sabret gülüm düzelecek elbetcanım,şuan öyle 1 şeyki kendi dertleriyle uğraşıyorlarda arada çok kötü benide kaynattılar.ALLAH'A haval ediyorum.canımı çok kötü yakıyorlar.
dualarımız seninle canım benim Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsunben çıkıyorum canlarım.benim için çok dua edin.
benimde simdi aklimdan o geciyordu 🙂
ben çıkıyorum canlarım.benim için çok dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?