anlıyorum benim eşimin ameliyattan önce değerleri 4,800.000 du hareket sıfır şimdi sayı toplam 158.400.000 hareket yüzde 10 yani 16 milyon spermcik ileri doğru gidiyor🙂
kızlar ewt burda liste yapalımm bnm eşimde ameliyet olduu çift taraflıı 3 ayımız dolduu sayılır tekrar test yaptırmaya korkuyormm yaa ... hadii herkes değerlerinii yazsn eşinn bn yazıyrmm
syımızz 111 miyon ml de 37 milyon hareket %62 yerinde hareket %27 ilri hareket % 4 dü galibaa inş düzelmştr..
kızlar ewt burda liste yapalımm bnm eşimde ameliyet olduu çift taraflıı 3 ayımız dolduu sayılır tekrar test yaptırmaya korkuyormm yaa ... hadii herkes değerlerinii yazsn eşinn bn yazıyrmm
syımızz 111 miyon ml de 37 milyon hareket %62 yerinde hareket %27 ilri hareket % 4 dü galibaa inş düzelmştr..
kızlar bende dün ovulasyon testi aldım 50 adet toplam 79 tl bakalım artık zamanında hedefi vurmak için sizede tavsiye ederim çünki yumrutlama takibide çok önemli evinde kür deneyen varsa herkes yazabilir unutmayın ki arkadaşlar sadece biz müzdarip değiliz bu illetten herkes yazsın bu topic çok ilerlere gidecek herkese umut olacağız herkes kendinden bir parça bilgi yazsa bizden sonraki kardeşlerimize umut ışığı oluruz
büşracım bi test yaptırın güzelim bak 3 ay dolmuş inşallah güzel haberleri bizimle paylaşırsın bir çok üye cocuk sahibi oldumu buradan çıkıyor ve bilgi bile vermiyor sen böyle yapma bize düzelse bile dön dönki senden sonrakiler senden umut alsın
büşracım bi test yaptırın güzelim bak 3 ay dolmuş inşallah güzel haberleri bizimle paylaşırsın bir çok üye cocuk sahibi oldumu buradan çıkıyor ve bilgi bile vermiyor sen böyle yapma bize düzelse bile dön dönki senden sonrakiler senden umut alsın