M€kan-ül üni

bu anlamlı şiiri paylaştiğin için tesekkürler canım..

Ne güzel şey seni seviyorum demek
Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel
Her baharda gece gündüz her saniye
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Seviyorum seni diyebilmek ne güzel

Bir kere sevdaya tutulmayagör
Ateşlere yandığının resmidir
Aşık dediğin mecnun misali kör
Ne bilsin alemde ne mevsimidir

Çünküsü yok nedeni yok sevmenin
Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü
Utangaç bir gecenin kucağında
Yağmurlar vuruyor pencereme
Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına
Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında
Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde
Ve hasretin içimde
Seni seviyorum
Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce
Sabahlara kadar konuşmak
Hiç kapatmamak telefonu
Aynı düşlere uyumak sonra
Ve uyanmak aynı güneşe

Bir kere sevdaya tutulmayagör
Ateşlere yandığının resmidir
Aşık dediğin mecnun misali kör
Ne bilsin alemde ne mevsimidir

Daha bir güzelleştim son günlerde
Gözlerimin içi parlıyor
Kabıma sığdıramıyorum aşkı
Gülmek geliyor içimden
Sokaklarda koşar adım yürümek
Tanıdık tanımadık herkese selam vermek
Merhaba ülkemin güzel insanları
Hepinize hepinize merhaba
Sizi de seviyorum
Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın
Gökmavisinde güvercinleri, martıları
Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı
Bin dallılarıyla köy kızlarını
Ve elleri hamur kokan anaları
Hepsini sende seviyorum
Seni seviyorum
Bir kenara mahsun çekilen içim
Yemeden içmeden kesilen içim
Sensiz&yarsız uykuyu haram bilen için
Ayrılık ölümün diğer ismidir

Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı
Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime
Ve daha çok seviyorum limonlu çayı
Senin sevdiğin herşeyi seviyorum
Türkülerini memleketinin
Feneri ve kara kartalı senin için
Davamızı ve şiiri sende seviyorum
Seni seviyorum
İyi ki doğdun
İyi ki varsın
Doğum günün kutlu olsun
Seni çok seviyorum
Seni çok seviyorum

Yaşamaksa seni sevmek
Ben hiç ölmedim
Seni seviyorum

YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.

Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.

Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?
Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek.Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek...

Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?
Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak.Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.

Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun?
Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana...Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek...Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek.

Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun?
Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak...Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak.

Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun?
Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek.Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak.Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde.Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime.

Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun?
Nereden bileceksin?
Sen benimle hiç olmadın ki.
Olsaydın avuçlarım terlemezdi...
Isırmazdım dilimin ucunu...
Özlemezdim seni yanımdayken...
Kıskanmazdım.
Korkmazdım yollarda yürümekten.
Islanmazdım yağmurlarda...
Yıldızlara aya dert yanmaz,
böyle her şarkıda serhoş olmazdım.
Korkmazdım seni kaybetmekten
ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize...
Ve her kulaçta haykırırdım seni..
Ama sen hiç benimle olmadın ki...

YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...

AŞK ;

Sabah öperek uyandırmaktır...

Aynı dala tutunmaktır kimi zaman...

Aynı bisikleti sürmektir, ayağınız yetişmese bile...

Eğlenmektir kolkala, omuz omuza...

Küçük hediyeler almaktır...

Ve kimi zaman aynı kalbi paylaşmaktır..

Öpmektir onu doyasıya...

Ve bunu söyleyebilmektir...

SONSUZ AŞKIM SONSUZ YANLIZLIK OLDU…

Bir kere güldür dün, hep ağlattın. Sana yakışıyor mu bu? Seni, deli gibi severken bir gülüşüne canımı feda edecekken, yaptıkların yakışı kalıyor mu? Aynı yolları geçerken, aynı havayı solarken, aynı şehirde yaşarken sen mutluyken başka ellerde, benim mutsuz oluşum yakışı kalıyor mu? Bu şehre söyle… Yabancı bir kız seni benden çok seviyor mu söyle, söyle, söyle ki… Vazgeçeyim bu sevdadan, kalbime gömeyim, susayım hiç konuşmayayım. Ama ki sevmiyorsa söyle, söyle, söyle seni bana geri versin… Seni gerçekten sevecek olan bana geri versin. Ben yine seni gözümden sakınarak sevim…
Soruyorlar seni bana, ismini duyuyorum dört bir yanımda. Kafamın içinde adın kazınıyor, hiç çıkmamak üzere yer edinmeye çalışıyor. Silemem silemiyorum ki ne kadar sileceğim, unutacağım desem de olmaz ki, yapamam cesaretim yok! İsmin yer edinmiş zihnim de ,ihanetinse kalbimde…Gelişini özlüyorum balkonlarda, camlarda, yollarda. Arkadaşım bir elini omzuma atarken sensizliği hissediyorum o an her yerde sen olsan da gene ben sensizim.Neden mi? Çünkü; yanımda sen yoksun, bana sımsıkı sarılmıyorsun, sesini, gözlerini,hiç hissetmediğim içime solumadığım kokun yok! Sen yoksun! Yok! Yok! Yok… Neyleyim o zaman senin var olup benim cehennemimde sensiz dünyayı, belki de cennetim olurdu ne bileyim.Aşkım,Canım,Gülüm,Her şeyim bak her şeyim diyorum, ne olursun duy! Duy sesimi, hisset beni seni sevecek olan benim.Ne olur fazla uzağa gitme!! Yabancılar seni kollayamaz, koruyamaz, seni kaybederler karanlıkların da, yok ederler seni... Bebeğim beni bul! Beni ara! Ben sana uzak değilim, sadece hissetmeni bekliyorum,ben ortaya çıkacağım merak etme. Korkma aşkım ben eller gibi seni karanlıklar da bırakıp gitmem, tek koymam oralarda bir başına, önce o yolları ben geçerim, ışığın olurum, yoldaşın olurum,korurum seni kendimden çok söz veriyorum her şeyim…Her yerdeyim ben soluduğun her yer,aklına gelebilecek her yer seni takip etmekteyim.Hatan çok aşkım, çok yanlış yapıyorsun bebeğim. Ama ama kurtaracağım seni bir işaret bekliyorum senden elini uzat! Kaybolacaksın yoksa büsbütün uzaklaşacaksın benden.AŞKIM! AŞKIM! Acı çekiyorum başkaları yüzünden beni çiğneyip geçiyorsun. Ne olur! Ne olur sun çok kötüyüm. Ben sensizim, ben bende yok oluyorum, sensizliğinde yok oluyorum yardım et! Etki sende kurtul bende bu acıdan, beceremiyorum tek olmuyor,kahretsin ki olmuyor yapamıyorum... Aşkım gitme ne olur bekle! Sensiz olamam tutsak olmuşum resmen sana. Işık diye gördüklerin karanlık bir tuzak, kandırıyorlar sevdalım seni,hissediyorum düşme o tuzağa düşme batacaksın, bu sefer ben bile kurtaramam seni. … Her şeyi göze aldım evet ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Yalvarıyorum aşkım,yalvarıyorum bebeğim gücün varsa sende beni kurtar. Kurtar ki seni kandıranlara, bizi ayıranlara hesap soralım. Tek olmuyor aşkım, hayatım ses ver, bir işaret bir hissetmek gerek lütfen acı çekiyorum sende çekiyorsun belki de ne bileyim ne olur kurtar aşkımızı lütfen…