M€kan-ül üni
makan2 kaydol
=>KıYMeT BilMeYeN KaLBe SeVGiM HaRaM,YoLuNu BeKLeYiP GeLMeYeNe YaZıKLaR,SeVDiM DeYiPTe aLDaTaNa LaNeT,SoNSuZa KaDaR SeVeNe Bu CaNıM KuRBaN oLSuN!.............
=>Bu MaSaLLaR BoŞ KaLMaZ GiDeNiN YeRi DoLaR,Bu VaZoLaRa BiR ŞeY oLMaz YaLNıZ ÇiÇeKLeR SoLaR,GöNüL KiMSeSiZ YaPaMaZ SeVeBiLeCeĞi BiR DoST aRaR,TaŞıN KaLBi YoKTuR aMa oNu BiLe YoSuN SaRaR....
=>eĞeR oNu RüYaNDa GöRDüYSeN öZLeMiŞSiNDir..oNu RüYaNDa GöRMeK iÇiN uYuYoRSaN SeVMiŞSiNDiR.....
=>BiLMeZLeR YaLNıZ YaŞaMaYaNLaR NaSıL KoRKu VeRiR SeSSiZLiK iNSaNa;iNSaN NaSıL KoNuŞuR KeNDiSiYLe;NaSıL KoŞaR aYNaLaRa..BiR CaNa HaSReT BiLMeZLeR..!!
((sevgili meleklerim benim sevgi dolu köşeme geldiğiniz için hepinize çokk teşekkür ederim ,güzel şeyler paylaşırız inşallah..))
Bir avuçtu aradığım yüreğimi koyacağım,bir çift gözdü gözümden sakınacağım ,bakmaya kıyamayacağım,ne şairlerin mısralarında,ne de picasso'nun monalisa sında.
Yürüyorum yine sokaklarda,yağmur yağıyor saçlarıma,süzülüp karısıyor gözyaşlarıma,dayanamıyorum yokluğuna,gel götür beni uzaklara.
Aklımdaydın gün geceye devrildiğinde,gece uzundu,yagmurluydu,hava soğuk,sen uzaktın!!oysa bir sen vardın içimi ısıtacak.
Gece yorulmus oturur basucumda,yalnızlıksa uyuyakalmış yatağımda,göz yaslarım bir arkadastan ödünc ,ağlayıp geri vereceğim..
Ellerimi her uzatışımda bıslukta kalıyor,her gün kurduğum düşler hep boşa cıkıyor,ne olduğunu bilmiyorum ama,birileri düşlerimde hıçkırarak ağlıyor..
Ne güneş bıraktın dünyamda,ne yıldız kaldı sıcak aksamlarımda,sadece bir sözünle durdu dünya,elveda dedin ya işte bittim ben o anda!!
Aşk Yalan Olmuş Bu Zaman Da Dostluklar Sahte
Bir Can Vardı Taptıgımız Yalancıymış
Kader Deyip Gülüp Geçemedik
Yandık Ama Bir Söz Diyemedik
Sevdik Güvendik Ama Gülemedik
İsyan Ettik Haykırdık Ama Duyuramadık
Vefasız Bu Alem Karşı Koyamadık
Gecelerce Agladık Ama Degerimiz Bilinmedi
Yaramız Derindi Yalan Dedik Geçtik Ama Dinmedi Sızımız
Yarim Dedik Canım Dedik Yürekten Vurulduk
Anladım Ki Yalan Dünya Aglamak Haykırmak Sevmek Boşa
ANLADIM ZAMANLA BİTERMİŞ HERSEY VE BİTTİ...
ARTIK ALDANMAK İSTEMİYORUM !!!
Aşk Kırıntıları
ARTIK ALDANMAK İSTEMİYORUM

Bir avuçtu aradığım yüreğimi koyacağım,bir çift gözdü gözümden sakınacağım ,bakmaya kıyamayacağım,ne şairlerin mısralarında,ne de picasso'nun monalisa sında.
Yürüyorum yine sokaklarda,yağmur yağıyor saçlarıma,süzülüp karısıyor gözyaşlarıma,dayanamıyorum yokluğuna,gel götür beni uzaklara.
Aklımdaydın gün geceye devrildiğinde,gece uzundu,yagmurluydu,hava soğuk,sen uzaktın!!oysa bir sen vardın içimi ısıtacak.
Gece yorulmus oturur basucumda,yalnızlıksa uyuyakalmış yatağımda,göz yaslarım bir arkadastan ödünc ,ağlayıp geri vereceğim..
Ellerimi her uzatışımda bıslukta kalıyor,her gün kurduğum düşler hep boşa cıkıyor,ne olduğunu bilmiyorum ama,birileri düşlerimde hıçkırarak ağlıyor..
Ne güneş bıraktın dünyamda,ne yıldız kaldı sıcak aksamlarımda,sadece bir sözünle durdu dünya,elveda dedin ya işte bittim ben o anda!!

Aşk Yalan Olmuş Bu Zaman Da Dostluklar Sahte
Bir Can Vardı Taptıgımız Yalancıymış
Kader Deyip Gülüp Geçemedik
Yandık Ama Bir Söz Diyemedik
Sevdik Güvendik Ama Gülemedik
İsyan Ettik Haykırdık Ama Duyuramadık
Vefasız Bu Alem Karşı Koyamadık
Gecelerce Agladık Ama Degerimiz Bilinmedi
Yaramız Derindi Yalan Dedik Geçtik Ama Dinmedi Sızımız
Yarim Dedik Canım Dedik Yürekten Vurulduk
Anladım Ki Yalan Dünya Aglamak Haykırmak Sevmek Boşa
ANLADIM ZAMANLA BİTERMİŞ HERSEY VE BİTTİ...

ARTIK ALDANMAK İSTEMİYORUM !!!
Aşk Kırıntıları

Artık aldanmak istemiyorum. Beni sevgilerinin ölümsüzlüğüne inandır, korku
Artık aldanmak istemiyorum. Beni sevgilerinin ölümsüzlüğüne inandır, korku
lardan, şüphelerden kurtar. Hiç aldanmamışların o engin iç rahatlığına hasretim. Ayıkla, arıt beni... Bütün insanlar aldanıyormuş, sürekli bir aldanmaymış yaşamak... Ne çıkar? Ben artık aldanmak istemiyorum ya! Sen ona bak... Onun için seni erişemeyeceğin bir yere çıkarmayacağım, olduğun gibi seviyorum seni. Olmanı istediğim gibi değil... Hiç olamayacağın gibi değil... Neredeysen orada dur... Nasılsan öyle kal...
Son düzenleme: