ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 11 Kasım 2010 #21 HAYAL' Alıntı: A rh + benim kan gurubum.Tokattayım... Rabbim muhtaç etmesin ama ihtiyaç halinde seve seve veririm... Ayrıca fikir güzeldi Belen'im benden sana rep geliyor... Genişletmek için tıkla ... tşk balımmm 🙂
HAYAL' Alıntı: A rh + benim kan gurubum.Tokattayım... Rabbim muhtaç etmesin ama ihtiyaç halinde seve seve veririm... Ayrıca fikir güzeldi Belen'im benden sana rep geliyor... Genişletmek için tıkla ... tşk balımmm 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Kasım 2010 #23 Allam ya bidene 0 rh (-) yohmıdır arkadaslar yaww... bi dene ya bidene ...
Young bride Banned 15 Aralık 2010 #25 Çok güzel bi konu olmuş eline aklına sağlık Benimki AB rh+ İst.
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 4 Ocak 2011 #26 B RH(+) Bende kan veremeyen grubundanim Kendime bile yetemedigim icin ilacla kanlaniyorummm
ASİMELEK Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #27 ayyy çok güzel bir düşünce olmuş ama ben eksik kalmışım 😀 hemen tamamlanalımm 😀 benimde kan gurubummm 0 rh (+) allah göstermesin ama ihtiyaç duyulduğunda hemen hazırımmmm.
ayyy çok güzel bir düşünce olmuş ama ben eksik kalmışım 😀 hemen tamamlanalımm 😀 benimde kan gurubummm 0 rh (+) allah göstermesin ama ihtiyaç duyulduğunda hemen hazırımmmm.
sakaryalı Üye Üye 6 Ocak 2011 #28 cok güzel bi konu acmıssın belencim benimde A rh(+) ama bende kansızlık yasadığım için malaesf kan veremiyorum ve ilaç takviyesi alıyorum
cok güzel bi konu acmıssın belencim benimde A rh(+) ama bende kansızlık yasadığım için malaesf kan veremiyorum ve ilaç takviyesi alıyorum
ASİMELEK Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #29 sakaryalı' Alıntı: cok güzel bi konu acmıssın belencim benimde A rh(+) ama bende kansızlık yasadığım için malaesf kan veremiyorum ve ilaç takviyesi alıyorum Genişletmek için tıkla ... datlummmm ağlama sen bende zayıfım verebilirmiyim bilmiyorum ama senin yerine de veririmmmmm bennnnnn 😀
sakaryalı' Alıntı: cok güzel bi konu acmıssın belencim benimde A rh(+) ama bende kansızlık yasadığım için malaesf kan veremiyorum ve ilaç takviyesi alıyorum Genişletmek için tıkla ... datlummmm ağlama sen bende zayıfım verebilirmiyim bilmiyorum ama senin yerine de veririmmmmm bennnnnn 😀
sakaryalı Üye Üye 6 Ocak 2011 #30 ASİMELEK' Alıntı: datlummmm ağlama sen bende zayıfım verebilirmiyim bilmiyorum ama senin yerine de veririmmmmm bennnnnn 😀 Genişletmek için tıkla ... oy yerim seni datlum kiloyla pek alkalı değil kansızlık biz ailecek kansısız
ASİMELEK' Alıntı: datlummmm ağlama sen bende zayıfım verebilirmiyim bilmiyorum ama senin yerine de veririmmmmm bennnnnn 😀 Genişletmek için tıkla ... oy yerim seni datlum kiloyla pek alkalı değil kansızlık biz ailecek kansısız