HaYaL Daimi Üye Üye 19 Ağustos 2010 #1 Mükemmel Yazlık Elbise Modelleri bütün elbise modelleri merada elbise Bu elbiselere bakıp da en az birine nolurr benim olsun demeyecek bir bayan varmıdır ki 🙂Çok zevksiz olması lazım bana göre böyle bir şey için.Zira bence hepsi birbirinden mükemmel.Tasarımcılarını tüm kalbimle tebrik ediyorum 🙂
bütün elbise modelleri merada elbise Bu elbiselere bakıp da en az birine nolurr benim olsun demeyecek bir bayan varmıdır ki 🙂Çok zevksiz olması lazım bana göre böyle bir şey için.Zira bence hepsi birbirinden mükemmel.Tasarımcılarını tüm kalbimle tebrik ediyorum 🙂
miss angel Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2010 #4 vayyy bunların hepsi birbrnden cici..paylşm için teşekkürler
aSqimSin Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2010 #5 Çok şeker elbiseler yaa 😀 Kız da çok şeker hareketlere bakk 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2010 #6 tek kelimeyle süperlerr çıtı pıtı tarzı 🙂 tesekkürlerr
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Eylül 2010 #8 Önümüz deki ay sünnet ddüğünü var böyle bişiler almayı düşünüyorum .... paylaşım için teşekkürler..