suskun_gız Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #1 Ne mutlu ki benim bir ..... var Ne mutlu ki benim bir ..... var Ailem Arkadaşım/Dostum Sevgilim/Eşim Bilgisayarım Severek yaptığım bir işim Arabam Diğer Aile bir insanın en önemli varlığıdır bence
Ne mutlu ki benim bir ..... var Ailem Arkadaşım/Dostum Sevgilim/Eşim Bilgisayarım Severek yaptığım bir işim Arabam Diğer Aile bir insanın en önemli varlığıdır bence
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Şubat 2008 #4 Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var ne mutluki benim bir ailem eşim ve çocuklarım var😀ha tabi birde bilgisayarım yani onun hakkınıda vermek lazım o olmasa sizleri nerden tanıcaktım dimi yani😉
Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var ne mutluki benim bir ailem eşim ve çocuklarım var😀ha tabi birde bilgisayarım yani onun hakkınıda vermek lazım o olmasa sizleri nerden tanıcaktım dimi yani😉
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #5 Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var Ailem ve sevgilim var🙂bide iyiki bilgisayarım var🙂
M Misafir Forum Okuru 8 Şubat 2008 #6 Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var Ne mutlu ki Ailem var, ne mutlu ki ben gibi ben varım
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 13 Şubat 2008 #7 Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var Ailem,Eşim ve Çocuklarım var.
çalıkuşu Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #8 Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var Ailem eşim ve dünya tatlısı çocuklarım var.
esena Aktif Üye Üye 4 Mart 2008 #9 Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var ne mutluki bi evim ve bilgisayarım varrrrr
nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #10 Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var ne mutluki ailem,esimm ve canimdan cok sevdigim kizim var,, allah onlara uzun ömürler saglik sihhat versinn,
Ce: Ne mutlu ki benim bir ..... var ne mutluki ailem,esimm ve canimdan cok sevdigim kizim var,, allah onlara uzun ömürler saglik sihhat versinn,