Çiçek alsa değişecek mi herşey ?
Dünyanın çiçeklerini önünüze serse ama her türlü kötülüğü de yanında cabası olsa...
Güzel şeyler düşünün...Doğacak evladınızda o güzel , sıcak yuva içinde açsın dünyaya gözlerini .
Aşk olsun şekerportakalı. Gördün dimi açtığın bir konu nelere mal oldu. Birisi bana " kalas " dedi. Yahu sende artık bunlara takmaktan vaz geç. Bu, dünyanın sonu değildir. Bak her zaman söylemem evet Ausencia'nın da belirttiği üzere, düşünceli erkeği bulmak zor Artı lütfen karnındaki bebeği düşün, sen daha malileiğinin başında şimdi bunlara takarsaaaaaaan 🙂
Biraz mutlu olmayı iste, azcık polyanna ol! Buna gerçekten şimdi ihtiyacın var. Allah, evladınıda sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler 🙂
Bu uzuntu neden cicek almadi diye degil.ben en basiti bir cicek diye ornekleme yaptim..ben hep alttan aldigim ve formezden geldigm ve her defasinda idare ettigim icin boyke oluyor..neden her mutlullugumu eksik yasayacakmisim ki onu anlamiyorm..
Erkk milleti iste.kadin her seydeb feragat eder.. bebegine bakar her ihtiyacini karsilar .. kocasina hizmet eder.. gonlunu hos tutar bide ona evlat verir ama ufacik bisey bile cok gorulur kadina..
Dusunecek.. dusunmek zorunda.. bizim yuUmuzden boyle oluyor.. biz hep idare ediyoruz gormezden geliyoruz.. biz bu sekildr devam ettikce erkekler de bunu yapmaya devam ediyor.. ben ona evlat veriyorum.. ve bir suru sikinti yasiyorum bunjn karsiligi degersiLik olmamali
Kac aydir hic bir gelisme olmadi... her sey alel acele oldu... icimde kalan cok sey oldu.. bu da son noktasiydi.. mesele sadece bana hamile oldgm icin hediye almamasi degil ki.. genel olarak boyle bir durum var.. artik gormezden gelemiyorm.. aile oldugumuz da bebek olacak ve biZ asla eskiai gibi olamica ve zaman ayiramiycaz birbirimize.. ve yapolan seyler de eskiai gibi heyxan vermicek ve cogu defa bebegimi tercih edip bicok seyden vazgecicem yine.. ve her sey zamannda guzel oluyor.. yeni evli gibi olamadim hic hissetmedim yani sadece hediye degil sorun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?