K Kayıtsız Üye Forum Okuru 15 Mart 2012 #1 Nub Teorisi ya da başka bir yöntemle bebeğimin cinsiyeti nedir yardımcı olur musunuz bana da dogum tarihim: 15.07.1981 son regl tarihim: 10.12.2010 buna göre bebeğimin cinsiyeti nedir?
M Misafir Forum Okuru 15 Mart 2012 #2 Çin takvimi için lütfen https://www.meleklermekani.com/gebelik/103676-cin-takvimi-bekleyenler-icin.html bu sayfamızı ziyaret ediniz.
Çin takvimi için lütfen https://www.meleklermekani.com/gebelik/103676-cin-takvimi-bekleyenler-icin.html bu sayfamızı ziyaret ediniz.
B Burcubayburtlu Yeni Üye Üye 26 Ocak 2017 #3 Merhaba bugün tam tamına 12 haftalik cinsiyeti hakkinda yardımcı olablr msnz Ekli dosyalar IMG_1129.JPG 1,8 MB · Görüntüleme: 809
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 26 Ocak 2017 #4 Resmi kaydedip büyüttüm çıkıntı tarafı karanlık bu yüzden tam emin değilim ama kız gibi görünüyor Nub teorisi ile cinsiyet nasıl belirlenir ?
Resmi kaydedip büyüttüm çıkıntı tarafı karanlık bu yüzden tam emin değilim ama kız gibi görünüyor Nub teorisi ile cinsiyet nasıl belirlenir ?
B Burcubayburtlu Yeni Üye Üye 26 Ocak 2017 #5 Tekrardan aydınlık olarak cekmeye calistim ama sizce su an ne gözüküyor yorumlariniz icin teşekkürler Moderatör tarafında düzenlendi: 27 Ocak 2017
Tekrardan aydınlık olarak cekmeye calistim ama sizce su an ne gözüküyor yorumlariniz icin teşekkürler
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 27 Ocak 2017 #6 evet şimdi daha iyi bebeğin cinsiyeti kız . sağlıkla gelsin inşallah
B Burcubayburtlu Yeni Üye Üye 29 Ocak 2017 #7 Tekrardan merhaba bebeğimizin yeni ultrasyon görüntüsünü aldik bugün ama hala kendini gostermedi Ogrenemedik bi türlü cinsiyetini su an cinsiyeti gözüküyor cok merak ediyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Ocak 2017
Tekrardan merhaba bebeğimizin yeni ultrasyon görüntüsünü aldik bugün ama hala kendini gostermedi Ogrenemedik bi türlü cinsiyetini su an cinsiyeti gözüküyor cok merak ediyorum
HemşireniZ Aktif Üye Üye 30 Ocak 2017 #8 Merhaba, görsellerinizin değerlendirilebilmesi için resmin net çıkıntının ayrıntılı görünmesi gerekmektedir. Görselde çıkıntı görünmüyor .
Merhaba, görsellerinizin değerlendirilebilmesi için resmin net çıkıntının ayrıntılı görünmesi gerekmektedir. Görselde çıkıntı görünmüyor .