zuzu65 Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #1 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? . 'O' burada yazdıklarını okusa ne yazardın?... HAYDİİİ MELEKLERİMMM DÜŞÜNÜNKİİİ BU YAZDIKLARINIZI O OKUYACAK......... ONA NELER YAZMAK İSTERDİNİZ ??? ÜZÜNTÜLERİNİZ ,SEVİÇLERİNİZ, HAYALLERİNİZ,KIRGINLIKLARINIZ VS VS... HADİ BAKALIM NELER YAZARDINIZZZZZZZZZZZZZZ . Son düzenleme: 21 Eylül 2008
. 'O' burada yazdıklarını okusa ne yazardın?... HAYDİİİ MELEKLERİMMM DÜŞÜNÜNKİİİ BU YAZDIKLARINIZI O OKUYACAK......... ONA NELER YAZMAK İSTERDİNİZ ??? ÜZÜNTÜLERİNİZ ,SEVİÇLERİNİZ, HAYALLERİNİZ,KIRGINLIKLARINIZ VS VS... HADİ BAKALIM NELER YAZARDINIZZZZZZZZZZZZZZ .
ecege Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #2 Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? kocacımmmmmmmmmmmmmmm seniii çookkkkkkkkk amaaaaa çokkkkk seviiiiiyoooooorummmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki yanımdasın ve iyiki çocuklarımın babası sensin......................ilk aklıma bunlar geldiiii
Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? kocacımmmmmmmmmmmmmmm seniii çookkkkkkkkk amaaaaa çokkkkk seviiiiiyoooooorummmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki yanımdasın ve iyiki çocuklarımın babası sensin......................ilk aklıma bunlar geldiiii
Angel_tears Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #3 Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? Ben en iyisi yazmıyım
leo Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #4 Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? burası benim özelim okumaaa...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 24 Eylül 2008 #5 Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? öle biri olmadıgı için korkum olmazdı 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #6 Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? bitanemi çok seviyoruum her ne kada kıskançlıkları olsada beni sinir etsede hayatımın anlamı..iyiki varsın aydom...
Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? bitanemi çok seviyoruum her ne kada kıskançlıkları olsada beni sinir etsede hayatımın anlamı..iyiki varsın aydom...
UzakMavi Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #7 Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? [FONT="]N.e.f.r.e.t.i.m.s.i.n Oysa Ki…N.e.f.e.s.i.m.d.i.n !!!![/FONT]
Cevap: 'O' burada yazdılarını okusa ne yazardın? [FONT="]N.e.f.r.e.t.i.m.s.i.n Oysa Ki…N.e.f.e.s.i.m.d.i.n !!!![/FONT]