A ALP POLAT Forum Okuru 19 Ekim 2011 #11 Ben her türlü kitabı okurum ... Eyer her hangi bir kitap olursa olsun okuyorum
sedaaa Yeni Üye Üye 16 Aralık 2011 #12 şahsen okuduğum bölümdenmidir nedir bilmiyorum ama her türlü kitabı okurum yeter ki kitap olsun diyenlerdenimdir ben lakin dini ve edebiyata karşı da ağırlığım vardır onu da demeden geçmek istemiyorum 🙂
şahsen okuduğum bölümdenmidir nedir bilmiyorum ama her türlü kitabı okurum yeter ki kitap olsun diyenlerdenimdir ben lakin dini ve edebiyata karşı da ağırlığım vardır onu da demeden geçmek istemiyorum 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Ocak 2012 #13 Benim en sewdiğim kitap türleri macera heyecan muhteşem bir de kitap okuyorum alacakaranlık muhteşem bayılıyorum
Benim en sewdiğim kitap türleri macera heyecan muhteşem bir de kitap okuyorum alacakaranlık muhteşem bayılıyorum
T Turkulerınumudu Forum Okuru 10 Nisan 2012 #14 Felsefe roman sıyası kıtapların ınsanların toplum ıcınde yasamasını saglayacagını dusunuyorum ben bu konuda
Felsefe roman sıyası kıtapların ınsanların toplum ıcınde yasamasını saglayacagını dusunuyorum ben bu konuda