kar_tanesi Yeni Üye Üye 26 Ocak 2009 #21 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... bende bana daima rüyam adminimin de dedigi gibi para vermelerini isterdim günlük 500 yeterde artar bile bana
Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... bende bana daima rüyam adminimin de dedigi gibi para vermelerini isterdim günlük 500 yeterde artar bile bana
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 29 Ocak 2009 #22 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... hmm zorrr bir karar malum insanoğlu açgözlü para iyi bir secim zamane koşullarında her şeye yetiyoo
Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... hmm zorrr bir karar malum insanoğlu açgözlü para iyi bir secim zamane koşullarında her şeye yetiyoo
*şiker* Yeni Üye Üye 29 Ocak 2009 #23 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... sağlıkkkkk
MEÇHUL Daimi Üye Üye 29 Ocak 2009 #24 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... para para parao olmadan asla yürümüyor araba
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 30 Ocak 2009 #25 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... bedava olabilecek bişey saglık olamaz yaratan rabbim onu işterse veriyo bize zaten paraaaaaa tabiki bedava ne olabilir manevi seyler parayla olmuyo
Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... bedava olabilecek bişey saglık olamaz yaratan rabbim onu işterse veriyo bize zaten paraaaaaa tabiki bedava ne olabilir manevi seyler parayla olmuyo
orkide Aktif Üye Üye 2 Kasım 2009 #27 [ı]para para para para para para lilililillililililili yeter yaw sadece para [/ı]
duygum_06 Hamiş Melek 6 Kasım 2009 #29 önce sağlık sonra para zaten para olursa herşey bedava demektir 🙂