*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Şubat 2008 #1 öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? arkadaşlar öncelik eşinizinmidir çocuğunuzunmu?? benim çocuğum yok ama olsaydı herhalde çocuğumun olurdu.... eşimi gün gelir bırakabilirm ama evladımı asla
arkadaşlar öncelik eşinizinmidir çocuğunuzunmu?? benim çocuğum yok ama olsaydı herhalde çocuğumun olurdu.... eşimi gün gelir bırakabilirm ama evladımı asla
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #2 Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? kesinlikle sadece eşimden değil herkesten önce çocuğum gelir açıkcası.öyle güzel bir duygu ki ona birşey olması hayatın sonu demek benim için bu yüzden önce evladım.
Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? kesinlikle sadece eşimden değil herkesten önce çocuğum gelir açıkcası.öyle güzel bir duygu ki ona birşey olması hayatın sonu demek benim için bu yüzden önce evladım.
M Misafir Forum Okuru 23 Şubat 2008 #3 Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? melekcım şuanda olmadığı içinyaşamadan cvp veremıyorum ama herhalde çocuğum gelır.🙂
Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? melekcım şuanda olmadığı içinyaşamadan cvp veremıyorum ama herhalde çocuğum gelır.🙂
AZRA Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #4 Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? bnm için herikiside önceliklidir yani hem eşim hem çocuğum ikisnden de vazgeçemem ki 🙂
Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? bnm için herikiside önceliklidir yani hem eşim hem çocuğum ikisnden de vazgeçemem ki 🙂
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #6 Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? tabiki cocugum gelirr obenim askim hayatim vazgecilmezimm,ama kocamizda olmasaydi bebgimizde olmazdii yani ikiside olmalii,,,ama ilk önce cocukk,sevgiler canm,
Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? tabiki cocugum gelirr obenim askim hayatim vazgecilmezimm,ama kocamizda olmasaydi bebgimizde olmazdii yani ikiside olmalii,,,ama ilk önce cocukk,sevgiler canm,
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #7 Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? öncelik tai bebeğimde çünkü o savunmasız
TaMaRa Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #8 Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? Hic tereddütsüz cocuklarim🙂
çalıkuşu Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #9 Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? Karar vermek çok zor. Çünkü çok ayrı yerleri ve sevgileri...
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Mart 2008 #10 Ce: öncelik eşinizinmi çocuğunuzun mu? teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için