sahtedüşler Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #1 öncül seni seviyorum bitanem...herşeyimsin.. seni seviyorum :beşiktaş:Önceleri sevmek nedir bilme Son düzenleme: 23 Eylül 2010
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 12 Eylül 2009 #2 sevgini güzel haykırmışsın ama neden siteden çıkıyorsun vede neden sadece elmalı kurabiyeye elveda diyorsun biz de önemli değilmiyiz .bak sen istedin oku diye bende okuyup yorumumu yaptım .bence siteden çıkma derim ama sonuçta senn bileceğin iş. 😕
sevgini güzel haykırmışsın ama neden siteden çıkıyorsun vede neden sadece elmalı kurabiyeye elveda diyorsun biz de önemli değilmiyiz .bak sen istedin oku diye bende okuyup yorumumu yaptım .bence siteden çıkma derim ama sonuçta senn bileceğin iş. 😕
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 12 Eylül 2009 #4 Allah bir ömür boyu mutlu etsin... insallah bu dünyadada ahirettede birlikte olursunuz...
sahtedüşler Yeni Üye Üye 13 Eylül 2009 #5 tşk edeerim arkadaşlar sadece elmalıya deyilki vedam hepinize hepinizi çok sevdim sizede bölyle sevgiler naip etsin yaradan hoşçakalın.... Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Eylül 2009
tşk edeerim arkadaşlar sadece elmalıya deyilki vedam hepinize hepinizi çok sevdim sizede bölyle sevgiler naip etsin yaradan hoşçakalın....