orkide Aktif Üye Üye 2 Şubat 2010 #301 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: orkide bebekler nerden gelir nasıl oluyor bu iş açıkca anlatırmısın 😀 😀 😀 😀 😀 Genişletmek için tıkla ... del,i kız seni bunu anlatmama gerek varmı sana be orta okulda öğreniosunuz zaten fen dersindelililillililiilliD:
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: orkide bebekler nerden gelir nasıl oluyor bu iş açıkca anlatırmısın 😀 😀 😀 😀 😀 Genişletmek için tıkla ... del,i kız seni bunu anlatmama gerek varmı sana be orta okulda öğreniosunuz zaten fen dersindelililillililiilliD:
PeLiNiM Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #302 orkii kızın kulağını temizlerken azcık kan geldi...dr götürcem ..ZARINI MI DELDİM Kİ..Ayyy inş bişey yoktur
orkii kızın kulağını temizlerken azcık kan geldi...dr götürcem ..ZARINI MI DELDİM Kİ..Ayyy inş bişey yoktur
orkide Aktif Üye Üye 2 Şubat 2010 #303 götur tabi deli de zarı felan öle yakında değilki delesin ya sürtünmelkten aşındı da kanadı yada yara vardı olabilir herşey götur lili üzüldüm haber et😀
götur tabi deli de zarı felan öle yakında değilki delesin ya sürtünmelkten aşındı da kanadı yada yara vardı olabilir herşey götur lili üzüldüm haber et😀
D DєRiи яocк Forum Okuru 22 Şubat 2010 #304 köşen hayırlı olsun ablamcım ben bişey sormuyucam sen kafana göre anlat
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 22 Şubat 2010 #305 😀 orkidem yaaa kocişim genee km olarak uzaklara düştüü ben kocişimi çok öslüyorum canım ne yapacam ???????
😀 orkidem yaaa kocişim genee km olarak uzaklara düştüü ben kocişimi çok öslüyorum canım ne yapacam ???????
PeLiNiM Yeni Üye Üye 26 Şubat 2010 #307 orkide' Alıntı: ben gibi sabredecen 😀 Genişletmek için tıkla ... bir de ben gibi 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Şubat 2010 #309 Herşey sabırdan mı geçiyor yani... pelinim artııkın seni daha çok iyi anlıyorum....
PeLiNiM Yeni Üye Üye 26 Şubat 2010 #310 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Herşey sabırdan mı geçiyor yani... pelinim artııkın seni daha çok iyi anlıyorum.... Genişletmek için tıkla ... Evliliği unuttum yaw😀
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Herşey sabırdan mı geçiyor yani... pelinim artııkın seni daha çok iyi anlıyorum.... Genişletmek için tıkla ... Evliliği unuttum yaw😀