aslında need doğru diyosun HAYAMI BANA ADİL DAVRANMIYOR..... çok hoşumagitti bu cümlen cnm hayat bize nasıl adil davransınki inanılmaz bir uçurum var iyi ve kötü arasında ; mutlu ve mutsuz arasında ; hasta ve iyi arasında ; masum ve suçlu arasında ;zengin ve fakir arasında ben herzmn kendime en kötü olayda bile iyi bir pay çıkartmayı öğrendim 😀 öğrendimki her iyi olayın bir kötü her kötü olayın mutlaka iyi bir yanı varmış 😀 bende hakkıma düşene amenna deyip onu en hafif yaşayabileceğim veya en sorunsuz geçirebileceğim hale getirmeye alıştım 😀
hayırsız nedir ? sen ben biz herkes hayırsız bence insanlığa karşı hayırsız allahın bize sunduklarına karşı hayırsız merhamete sevgiye hayırsız zamana karşı hayırsız 😀 ( zamanın nasıl geçtiğini anlamayız halbuki zaman geçtikçe yıllarımız azalır merdivenler çoalır 😀
Orkim benim bir sorum olacaktı acaba bu karıncalara daha mı çok önem versek yani kocalarımıza vereceğimiz....değeri karıncalaramı versek acepLİTTTFENN beni aydınlat litfenn ama😀
Orkim benim bir sorum olacaktı acaba bu karıncalara daha mı çok önem versek yani kocalarımıza vereceğimiz....değeri karıncalaramı versek acepLİTTTFENN beni aydınlat litfenn ama😀
Karıncayı geç meçhul...😀 velev ki kocanı karınca yerine koydun... ne olcak sanki ha karınca ha koca ama karıncadan birşey anlayacağını sanmam.. sen gene de özün e dön,karıncaya zırnık bile bırakma