Herkese merhaba, ben de 15.haftamda Bursada serviks boyunun 2.2 olmasi nedeniyle serklaj oldum. Bu zaman kadar hersey normalken kanama agri vs yokken kontrolumde olculen deger sonrasi acilen genel aneztezi ile ameliyata alindim. Ameliyat hic korkulacak gibi degil, sedece ben bebegimi kaybedermiyim diye cok endiseli oldugum icin hemen uyutun beni dedim, 5sn surdu. 15-20dk bir islem ile rahim agziniz artik dikilmis oluyor. Islem sonrasi 1,2 saat sizlama ve agri vardi hatta batma hissi... sonrasinda gecti. Ilk 2 gun kanama olfu hafif hafif sonrasinda sari renkli akintilarla devam etti ve 5.gun tamamen iyilestim. Bu surede yatmaya ozen gosterdim ama tabiki wc, yemek icin 10dk kalkiyordum. Cok kalkmadan yatmak da ne kadar dogru bilmiyorum cunku dolasimi adeta yatarak durduruyoruz. Bu yuzden doktorumunda izniyle ufak tefek ayaga kalktim. 3gun sonra kontrolumuz var. Bu sirada 2 ilac ve progestani vajinal olarak kullaniyorum. Benim doktorum riskli hamilelerle cok ilgilendigi icin haftada hic yapmiyorsa 3,4 bu ameliyati var. Bu sekilde bebdklerini kucagina alan da 3 arkadasim oldu. Umudumuz var.... bakalim sonu nasil olacak. Sadece beni korkutan 5,6 ay daha ev hapsinde kalmak durumu ;( umarim kucuk hanim izin verir de az da olsa normal hayatimizin bir kismina en azindan isimin basina donebilirim ♀️
herkes saglicakla kalsin...