Ariza Yeni Üye Üye 15 Haziran 2010 #1 Roman yaziyoruz :)(: Sevgili Melekler, yeni oyunumuzda tüm Melekler Mekani sakinleri olarak hep beraber bir Roman yazacagiz. Herkes bir önceki üyenin cümlesinin devamini getirecek. DIKKAT cümleler birbirine uygun olsun lütfen...ben basliyorum...
Sevgili Melekler, yeni oyunumuzda tüm Melekler Mekani sakinleri olarak hep beraber bir Roman yazacagiz. Herkes bir önceki üyenin cümlesinin devamini getirecek. DIKKAT cümleler birbirine uygun olsun lütfen...ben basliyorum...
Ariza Yeni Üye Üye 15 Haziran 2010 #2 Acilan perdenin gerisinde görünen, minik saksidaki pembe cicek adeta baharin gelisini kutluyordu.... Son düzenleme: 15 Haziran 2010
Ariza Yeni Üye Üye 16 Haziran 2010 #3 Herseyi bosveren ev sahibi bir tek bu cicegi unutmuyordu...Dag cicegi gibi kokusu heryere dagiliyordu...
Herseyi bosveren ev sahibi bir tek bu cicegi unutmuyordu...Dag cicegi gibi kokusu heryere dagiliyordu...
cadi_91 Yeni Üye Üye 16 Haziran 2010 #4 Bu çiçek onun için çok anlamlı ve unutulmazdı.... Ona baktıkça içi sızlıyordu...
suCre Daimi Üye Üye 16 Haziran 2010 #5 çünkü baharın gelişi bu çiçeğin kokusu onu hüzünlendiriyordu.Eski anılara dalıp gidiyodu..
cadi_91 Yeni Üye Üye 16 Haziran 2010 #6 Baharda herkez mutlu olurken o hüzünleniyordu... Canı acıyordu, bahar onu hep üzüyordu...
Ariza Yeni Üye Üye 17 Haziran 2010 #7 Yaynina yaklasti...Ilk günki gibi kokladi cicegini ve bir buse kondurdu ardindan esen yel ile...
cadi_91 Yeni Üye Üye 17 Haziran 2010 #8 Çiçeğin yaprağı uçup gitmişti... çiçeğin yaprağı düşünce onun da içinde bir şeyler eksildi
Ariza Yeni Üye Üye 17 Haziran 2010 #9 Birakti düsünmeyi. Gözünün önünde, yürüdügü yoldan ve tuttugu elden baska birsey yoktu artik....
cadi_91 Yeni Üye Üye 17 Haziran 2010 #10 Ya o sıcacık tuttuğu el.... nerelerdeydi şimdi, şimdi başka eller tuttuysa ellerini... ne yapardı, yapayalnız kalırdı. belki de biterdi hayatı. O kısacık ömür bir anda biterdi.
Ya o sıcacık tuttuğu el.... nerelerdeydi şimdi, şimdi başka eller tuttuysa ellerini... ne yapardı, yapayalnız kalırdı. belki de biterdi hayatı. O kısacık ömür bir anda biterdi.