ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Haziran 2010 #41 dayanamıyordu ne yapmalıydı işte karşısındaydı o an onlarındı ilk bakış ilk gülüş çok önemliydi heyecandan kıpkırmızı olmuştu..
dayanamıyordu ne yapmalıydı işte karşısındaydı o an onlarındı ilk bakış ilk gülüş çok önemliydi heyecandan kıpkırmızı olmuştu..
cadi_91 Yeni Üye Üye 25 Haziran 2010 #42 adam girdi içeri kadını elini tuttu BAHARIM GELDİ İŞTE YANINDAYIM dedi kadın şaşırdı ne yapacağını bilemedi
adam girdi içeri kadını elini tuttu BAHARIM GELDİ İŞTE YANINDAYIM dedi kadın şaşırdı ne yapacağını bilemedi
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Haziran 2010 #43 bı an gözgöze geldiler kaybetiği yılları düşünerek sarıldılar öle bir sarıldılarki
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Haziran 2010 #44 o an sanki herşeyi unutmuştu sanki terk edilen o deildi sanki sadece geri dönmek üzere onu bırakıp gıtmıstı sankı hep onunlaydı hep onundu ...
o an sanki herşeyi unutmuştu sanki terk edilen o deildi sanki sadece geri dönmek üzere onu bırakıp gıtmıstı sankı hep onunlaydı hep onundu ...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Haziran 2010 #45 şimdi ne olacaktı artık kalacakmıydı yada o anı yaşlayıp yıne eskısı gıbı onu tek başına bırakıp ortadan yınemı kaybolacaktı .. ne yapmalıydı ona kal demek için...
şimdi ne olacaktı artık kalacakmıydı yada o anı yaşlayıp yıne eskısı gıbı onu tek başına bırakıp ortadan yınemı kaybolacaktı .. ne yapmalıydı ona kal demek için...
cadi_91 Yeni Üye Üye 25 Haziran 2010 #46 oturdular konuştular adam sanki giden o değilmiş hiç ayrılmamışlar gibi konuşuyordu
cadi_91 Yeni Üye Üye 25 Haziran 2010 #47 kadın GİDECEK MİSİN YİNE dedi adam önce sustu sonra BEN EVLENDİM BEBEĞİMİZ OLDU dedi kadın ne diyeceğini bilemedi
kadın GİDECEK MİSİN YİNE dedi adam önce sustu sonra BEN EVLENDİM BEBEĞİMİZ OLDU dedi kadın ne diyeceğini bilemedi
cadi_91 Yeni Üye Üye 25 Haziran 2010 #48 evlendiyse peki ya niye dönmüştü onu üzmek için mi dönmüştü daha çok acı mı çektirmek istiyordu
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Haziran 2010 #49 gecen yıllar aşklarına acımamıştı baskasını sokmustu aralarına..
cadi_91 Yeni Üye Üye 25 Haziran 2010 #50 başkasını sevmişti onsuz mutlu olmuştu bu kadının canını çok acıtmıştı