Denizcim ve yine ben sahnedeyim Bu gece Çanakkale yollarını bilir misin bilmiyorum, oraları görüyorum... Çam ağaçları içinde uzanan yollar, deniz, biraz hayal gücü ile süslü çiçekler, yani böyle böyleri benim boyumdan uzun mor sümbül salkımları bulunan çicekler, ucunda papatyaya benzer sarı çiçeleri bulunan bitkiler onlarda yine uzun ve bir ağacın gövdesine dayanmış öylece duruyorlar, ama harika görünüyorlar, o çam ağaçlarının altında eşimle piknik yapıyoruz, birde ilginç olan orda bir buzdolabı var 😀 içinden birşeyler alıp yiyiyoruz... sonra yanımızda birileri beliriyor ama tanık birileri değil, onları oranın güzelliklerini göstermeye çalışıyorum, o güzel çamlar arasındaki yolu, denizi, çiçekleri vs.. ama umursamaz tavırlar içindeler, içimden üzülüyorum ve ne kadarda kaba olduklarını düşünüyorum, sonra anne ve babam da bizimle birlikte o piknik yaptığımız yerdeyiz tekrar, o eski ama çalışır durumdaki buzdolabından bir takım yiyecekler çıkartıp yemeye başlıyoruz ve sanki doymamışız, ben bir dilim ekmeğe yağ sürüyorum ve onu minik minik küp şekeri gibi kesip yemelir için uzatıyorum, doymazsanız buzdolabında kahvaltılıklarında olduğunu söylüyorum, sonrasında oralarda biraz dolaştığımı hatırlıyorum ama sanırım yalnızdım... İşte Denizcim bu gecene böyle bir rüya gördüm...Çok görmezsen dün gece gördüğüm rüyamı da anlatmak istiyorum...Dün gece yine bir yoldayız ve İstanbul'a gidiyormuşuz sanki ordan ev tutacakmışız ama bir bakıyorum ki, yine demin anlattığım rüyadaki gibi çamlar içinde bir yol ve Balıkesir'in Ayvalık ilçesi imiş, diyorum İstanbul'a yerleşmektense buraya yerleşelim, ev kiraları hemen hemen aynı hem buranın da havası mis gibi diyorum eşime, öyle deken bir otobüs geçiyor yoldan, içinde Başbakanımız varmış, birileri ona suikast düzenlemiş, otobüstekiler farkındalar ve telaş içindeler, kendisi de ayakta ama gördüğüm kişi tamda başbakana benzemiyor biraz farklı gibiydi, ama yinede oymuş, eşime sesleniyorum bak başbakan falan diye gösteriyorum...Bu rüyamı da bu kadar hatırlıyorum ki ilginç bişi var sabah uyandım eşime ben rüyamda başbakanı gördüm dedim, aaa bende gördüm dedi, o da bir proje yapmışlar onu onayladığını falan görmüş, aynı gece ikimizinde rüyasında başbakanı görmesi ilginç geldi bana sencede öyle değilmi ?..