9 sene önce; ozamanlar sevgilim olan ve birkaç kere intahara teşebbüs ettiği için ayrıldığım; ve biz ayrıldıktan bikaç gün sonra kendini 22.kattan aşağı atarak kendini öldüren biri vardı. Ailesi ölümünden beni sorumlu tuttu ifadeler, suçlayıcı mesajlar vs. çok uzatmak istemiyorum ama 18 yaşındaki bir genç kız için ozamanlar farkında olmasam da büyük bir travmaydı. Ogünlerden sonra sıksık aynı rüyayı görür oldum; aslında Göksel ölmemiş yaşıyormuş. Çok ciddi düşünmediğim bir erkek arkadaşım oldu sonraları; o sıralar rüyamda Göksel’i görüp yaşadığını öğrenince bunu sevgilime nasıl anlatıcam, ben Göksel’e dönmeliyimin paniğini yaşıyordum rüyamda. Daha sonraki erkek arkadaşımla da başlarda aynı şey oldu; aynı rüyayı mekanlar farklı olsa da görmeğe devam ettim. Sonra ikinci erkek arkadaşımla nişalandık; rüyalar aralıklarla devam etti; en sonunda rüyamda “Göksel’e başkasına aşık olduğumu nasıl anlatıcam” diye düşündüğümü gördükten sonra rüyalar kesildi.. Ta ki ben nişanlımdan ayrılana kadar. Nişanlımdan ayrıldıktan sonra Gökselin yaşadığını yine görmeye başladım. Çok etkileniyorum rüyalardan ve hala görmeğe devam ediyorum inanın! Ama bugünkü dünyada bugünkü mekanlarda gerçekleşiyor hep farklı yerler de olsa. İki gün önce şimdiki erkek arkadaşım yanımda uyurken rüyamda yine Göksel’i gördüm. Elini tuttum sarıldım.. Ve uyandığımda yanımda yatanı o sandım okadar utandım ki kendimden; sanki sevgilime ihanet ediyormuşum gibi hissettim! Bu rüyaların sırrını çözüp artık kurtulmak istiyorum çünkü hayatımı olumsuz etkiliyor artık. Bana yardımcı olur musunuz?