K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Ağustos 2012 #221 Arkadaşlar ben bu formülü tam olarak 4 haftadır deniyorum şimdiden uzama var 🙂 O kötü koku sinamekiden kaynaklanıyor katlanmak zorundasınız 🙂 İnşallah yararını görürsünüz
Arkadaşlar ben bu formülü tam olarak 4 haftadır deniyorum şimdiden uzama var 🙂 O kötü koku sinamekiden kaynaklanıyor katlanmak zorundasınız 🙂 İnşallah yararını görürsünüz
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Ağustos 2012 #222 yardımm.. bemix ampülü nasıl kullanıcam elimi kestim yardım edermisiniz 🙁 bunu yararı vardır inşallah cok dert ettim saçlarımı.
yardımm.. bemix ampülü nasıl kullanıcam elimi kestim yardım edermisiniz 🙁 bunu yararı vardır inşallah cok dert ettim saçlarımı.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Ağustos 2012 #223 canım bi bez yardımıyla kır onu. ucunda nokta var zaten ordan kırcaksın
S sinem_ela Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2012 #225 ya bu formül güzelde ya dökülmeden dolayı olan saçlarıda kaybedersek uygulamak istiyorm ama korkuyorm bna yardm edinn🙁
ya bu formül güzelde ya dökülmeden dolayı olan saçlarıda kaybedersek uygulamak istiyorm ama korkuyorm bna yardm edinn🙁
K Kayıtsız-Üye Forum Okuru 14 Ağustos 2012 #227 ben malzemeleri 2-3 gün önce aldım bugün denicem sonucu yazarım
S sinem_ela Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2012 #229 tesekkrler saclarım zatn omuzuma kadar onlardanda olmayayım 🙂
S sinem_ela Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2012 #230 zeynep cidden işe yarıomu yormlar insanın kafasını karıstıryo