Saçları 3 ayda omuzdan bel'e uzatan formül ( 20 cm saç uzatma )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hımmm sacıı uzamayanlaraa iii birr paylaşım olmuşş yahuu dogaldan uzamasını bekleyinn daha iii bacılarr ... böleliklee yıpratır mıı kokusuu falan derdiniz olmaz???

canım ben kuaförüm ben bu förmülü duymuştum hatta bi ara denedim kadınlara dedim işte 3 ay boyunca glin die kadınlar 2. ayda saçları eskisinden uzun oldu 3 . aya bile yetişmedi...

CNM ÇOK SAOL PYLAŞIM İÇİN ..

sinameki

arkadaşlarr sinameki otunu geçen şubat ayında saçlarını yanlışlıkla kestiren arkadaşım kullandı omuzlarındaydı düzenli olarak aynı bu tarifi haftada bir kere yaptı ağustos ayında belindeydi saçları benımde omuzumda bende deniyorum 2 haftadr haftada 2 kere ve entele otunun yağını da kullanıyorum bi de zinco kullanıyorum hap saçları güçlendırıyormuş uzama olursa burda paylaşırım.

yardım edin lütfennnnn

canım sonucun noldu uzadı mı saçların

Kızlar bu formül bir kuaförün formülü kendiside kullanıyormuş ve müşterileride uyguluyormuş,çok doğal bir yöntemmiş.😀 Uzama başlaması hızla 1 aydan sonra belli oluyormuş.Belki denemek istersiniz ve sizinde işinize yarar diye sizlerle paylaşmak istedim🙂Buyrunuz melekler🙂

anlatımda bile sürekli olarak oluyormuş gibi terimler kullanımış sanırım yazanda denememiş