Merhaba. Öncelikle burada böyle bir bölümün olması çok güzel bir uygulama. Bu yüzden site yönetimine ve size teşekkür ederim. Benim 21 Mart regl başlangıcım. Regl sürem genellikle 28-30 gün arası. 18 Nisan da beta 0.01 çıktı. Fakat 20 Nisan da çok ama çok az pembe bir leke geldi ve 26 Nisan da ki beta hcg değerim 216.7. Doktor muayenesine hafta içi gideceğim. Değerim neden düşük olabilir. Bio-kimyasal gebelik denilen durum olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
Enis Bey bu arada ben de Mezitli deyim. Muayeneye size gelmek istiyorum fakat karından muayene için az daha bekliyorum. Ne zaman gelsem vajinal muayeneye gerek kalmadan keseyi görüp kalbi duyabilirsiniz?
Enis Bey bu arada ben de Mezitli deyim. Muayeneye size gelmek istiyorum fakat karından muayene için az daha bekliyorum. Ne zaman gelsem vajinal muayeneye gerek kalmadan keseyi görüp kalbi duyabilirsiniz?
Slamlar enis bey daha önce size açlık şikayetim olduğundan bahsetmiştim ben dr a gittim ve bu şikayetler beni dahiliyeden gastrolojiye kadar götürdü.gast. dr bana Alerjik hepaptit başlangıcı olduğunu kimyasallardan uzak durmam gerektiğini söyledi ve vücudm karaciğerimi yabancı gibi görmeye başlamış biyopsi istemişti sonra vazgeçti 2 veya 3 ay beklemem gerektiğini söyledi ben bu aysonu gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum.Merak ettiğim böyle bişeye ne sebep olur ve bu 2 aylık zaman diliminde bu hastalık ilerlermi ayrıca bizim ailede k.c hastalığı var saygılarımla
Sayın Enis Çabuk: Ben 12 Mart 2012 tarihinden 10 Mayıs 2012 tarihine kadar aylık korunma iğnesi ile korundum.10 Haziranda vurulmam gereken iğneyi vurdurmadım.(Aşırı adet düzensizliği ve sık arama kanama yaptığı için)Fakat iğneyi bırakmama rağmen adet düzenlerim normale dönmedi aksine kasık ağrım ve düzensiz kanamalarım oluyordu.En son adetimi 1 Temmuz da gördüm.5 gün süren adetim 10 gün sürdü ve ayın 17 si yani dün yine aşırı kanama geldi.Korktum doktora gittim.Ultrasonla rahmim incelendi.3.5 cm büyüklüğünde kist saptandı.Doktorum Primolut-N isimli ilaç verdi.Kanamalarımı keseceğini ilaç bitince tekrar bir kanama başlayacağını o zaman tekrar kontrole gelmemi söyledi.Kistin önemli olup olmadığını sordum basit su kisti dedi.Benim size sorum size bu kist ne kadar önemli ilaç tedavisi tamamen yok olmasını sağlayabilir mi kist gebe kalmamı engeller mi bu kist varken hamile kalsam ne olur ya da ilaç kullanırken korunmasız ilşki yasayabilir miyim.Cevabınız için şimdiden teşekkürler.Saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?