laetitia Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #72 bende severim ama sevgilim kızıo alttaki kiviyi severim ya sen?
$ul€ Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #73 pek sevmem .... alttaki ben dinlediğim şarkıya vokal yapmayı çok sevrim sen__??__
CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Aralık 2009 #74 ooo bende cok severim 😀 alttaki ben yagmur altinda yürümeyi cok severim sen?
juju Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #75 bende severim canım altaki ben karda kaymayı cok severim ya sen (bide ist kar olsa)
nazemel Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #76 karda kaymayı bilmem burdada kar olmaz pek ama isterdim şöyle yılbaşında uludağda olupda kayak yapaydım ah nerdeeeeealttaki ben hayvanları çok severim ya sen severmisin meleğim
karda kaymayı bilmem burdada kar olmaz pek ama isterdim şöyle yılbaşında uludağda olupda kayak yapaydım ah nerdeeeeealttaki ben hayvanları çok severim ya sen severmisin meleğim
laetitia Yeni Üye Üye 31 Aralık 2009 #77 severim meleğim alttaki şebnem ferahın şarkılarını severim ya sen?
miss angel Yeni Üye Üye 2 Ocak 2010 #78 kaliteli şarkılar gerçekten..sewerim bende alttaki ben çay sewerim ya sen?
elisev Hamiş Melek 2 Ocak 2010 #79 sevmem mi bayılırım.............salçalı makarnaya bayılırım alttaki ya sen???