elisev Hamiş Melek 2 Ocak 2010 #91 makarnaya bayılırım..alttaki ben biskıreme bayılırım sende severmisin
elisev Hamiş Melek 2 Ocak 2010 #92 ben makarnaya bayılırım.alttaki ben biskıremi çoooooooooooooooooookkkk severim sende severmisin?
miss angel Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #93 pek sewmem aslnda am biskrem dark güzel 🙂 ben kirazı çok sewerim alttaki ya sen?
miss angel Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #95 her türlü dırdır etmeyi sewerim ben ben kitap okumayı sewerim sen sewer msn?
tuqqce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2010 #96 Iııımm bende kipatt okumayı severimm😀 Peki ya senn yakın arkadaşlarınla kahkahalar atmayı severmisinnn? ben çok severimde
Iııımm bende kipatt okumayı severimm😀 Peki ya senn yakın arkadaşlarınla kahkahalar atmayı severmisinnn? ben çok severimde
miss angel Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #97 kim sewmzki yaa yakn arkdşlr dostlarla braberkn dünyayı unutur insan🙂 ben kakaolu süt çok sewerm ya sen?
kim sewmzki yaa yakn arkdşlr dostlarla braberkn dünyayı unutur insan🙂 ben kakaolu süt çok sewerm ya sen?
juju Yeni Üye Üye 4 Ocak 2010 #98 bende severim canım altaki hambugeri patates kızarması ile cok severim sende severmisin
elisev Hamiş Melek 4 Ocak 2010 #99 severim canım alttaki ben adana kebabını çoook severim sende severmisin??
B Bale Yeni Üye Üye 4 Ocak 2010 #100 Acısı bol olursa tadından geçilmez, çok severim 🙂 Ben pilates yapmayı çok severim sen sever misin?