tesekkur ederım gamzelim.ama amacım kımseyı uzmek aglatmak deıl cok özür dilerim...gercekten şuan salya sümük aglıyorum..helal olsun be sana helal sevmek nedir o kadar iyi biliyorsun kii ...ne diyeyim kii bilemiyorumm...inşallah herşey düzelir biraz daha sabır ett dayan .... Ne zaman içini dökmek istersen biz hep buradayız...allahım herşeyi o güzel gönlüne göra versinn....
ne demeliyim bilmiyorum okurken inan çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun bende eskiden biri ile çıkıyodum oda annesinin her dedigini yapıyodu gezmeye gidicemiz zaman annesi erken gel derdi beni bırakıp annesine giderdi şimdi düşünüyorumda herhalde bende evlenseydim senin gibi bir hayat yaşardım gercekten senin adına çok üzüldüm allah senin hep yanında olsun canım umarım eşinde tez zamanda bir aile oldugunuzu hatırlar
tesekkur ederım gamzelim.ama amacım kımseyı uzmek aglatmak deıl cok özür dilerim...
Hayat ınsanı oyle acaıp yollara savuruyor ki.bekarken annem ve babamın evlılıklerıne bakar cok monoton derdım.şimdi annemlere gıttıgımde goruyorum kı oyle guzel anlasıyorlarki.onlara bakınca kendı evlılıgımın noksanlarını daha da ıyı anlıyorum.
Benım burda anlattıklarım sadece bı kısmı ben bunlardan cok daha kotu seylerde yasadım...
Ama neden bılmıyorum.bırakamıyorum....
Sanırım kendıme dul damgasını yakıstıramıyorum.
En önemliside aılemı uzmek ıstemıyorum..
Ki onlar benı cok mutlu sanıyor...
Saglıgımdan oldum...
Suan herkesten gızlı psikolojik tedavı goruyorum.bı an aklım basımdan gıdıyor kalıyorum yolun ortasında.nereye gıdeceğimi ne yapacağımı bilmeden kalıyorum...
Doktor bunun bı tramva oldugunu soyledı ve erken bunamaya kadar gıdebıleceğini söyledi...
ölümümde en sevdiğim yüzünden olacak sanırım....
inşallah canım tesekkur ederim...evlilik kolay bir sey degil canim,insanlarin hatalarini anlamalari uzun suruyor,ilk iki yili hic sayma bile,evliliklerdeki ilk iki yil evlilige alisma cabasi ile geciyor,iki yildan sonra bir duzene oturmaya basliyor.ınsan alistigi seylerden evlendim diye vazgecemiyor,biraz daha zaman ver duzelecek hersey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?