mutluyum seninle seninle çok mutluyum çok senle
RüyaLar bazen güzeL bazen acı vericidir.HayaLLer ise her zaman mutLuLuk üzerinedir.ßazen hayaLLer bir çok $eyi deği$tirebiLir.Ama hayaL ve gerçeği karı$tırmamak gerekir.Sen de sevgiLim benim hayaLLerimin prensi her$eyimsin...Ama bazen gerçek oLuğ oLmadığından çok endi$eLeniyorum...ßazen sadece bir hayaL mi acaba bu diye düşünüyorum...Çünkü beni bu kadar mutLu eden şeyLer sadece hayeLLerimde taki sen kar$ıma çıkıncaya kadar..SeninLe tanı$tığım iLk andan beri her$eyi mutLuLuğum için yaptın.Peki ya ben?ßen ne yapabiLdim senin için?Sadece kuru bir sevgi verdim..Ama benim sevgim o kadar büyükki ne keLimeLer nede ba$ka bir $ey anLatmaya asLa yetmez...Sevgim seni mutLu edebiLecekmi peki orensim...Sevgimsen ba$ka onun kadar güzeL verebiLeceğim bir $et oLduğundan emin değiLim prensim...Sevgim kattiyyen bitmez ve ne oLursa oLsun hep yanında mutLu oLurum ben senin yanımda oLman yeterLi benim mutLuLuğun için...
HayeLLerimin prensisakın uyandırıLmama izin verme uyanırsam o günLere geri dönerim..Sensiz o günLere...O günLere dönmek istemiyorum prensim..Sakın uyandırıLmama için verme koru beni..!Sensiz oLursam kaLpsiz, ya$ama sebebi oLmadan nefes aLamadan ya$ayamam..Ya$amam için sana ihtiyacım var...O yüzden izin verme birtanem uyandırıLmama...ßu güzeL hayaLden uyandırmasın kimse beni...ßen hep seninLe hep mutLu oLmayı istiyorum ve Seni Çok Seviyorum...