A AnG£lina Forum Okuru 15 Ekim 2007 #1 sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. yaa siz olsaydınız ne yazardınız içenleri vazgeçirmek için???
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Ekim 2007 #2 Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. ayy nebilim valla herşeyi bildiğimiz halde hala içiyoruz zıkkımı diyorlar akşam zam hımm tamam bırakayım artık diyorum😀ama yinede bırakamıyorum püff püff devamm😀
Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. ayy nebilim valla herşeyi bildiğimiz halde hala içiyoruz zıkkımı diyorlar akşam zam hımm tamam bırakayım artık diyorum😀ama yinede bırakamıyorum püff püff devamm😀
melegim Yeni Üye Üye 17 Ekim 2007 #3 Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. bu elınde tuttuğun paket son paketin belkı son sıgaranı içemeden öleceksin😛arty:😛arty:
Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. bu elınde tuttuğun paket son paketin belkı son sıgaranı içemeden öleceksin😛arty:😛arty:
swetbaby Yeni Üye Üye 29 Ekim 2007 #4 Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. artık içinde fare zehri var
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Ocak 2008 #5 Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. tasu ben bıraktım içenler düşünsün..baştada sen.heheeh
Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. tasu ben bıraktım içenler düşünsün..baştada sen.heheeh
W white pearl Forum Okuru 30 Ocak 2008 #6 Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. demeyin böle yaww.fare zehri falan!almaya kalkıodum valla vazgeçirdiniz.ama napııım rahatlatıyo beni!biraz daha içem de sonra bırakırım ben.
Ce: sigara paketinin üstüne öyle bir yazi yazinki icenler vazgecsin.. demeyin böle yaww.fare zehri falan!almaya kalkıodum valla vazgeçirdiniz.ama napııım rahatlatıyo beni!biraz daha içem de sonra bırakırım ben.