*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #1 Şıkır şıkır kemerler :) gümüş kemerler gümüş kemer kemerler gumus kemer Kimilerimiz ya pantolon yada elbise üstünde kemeri tercih ederler ozaman şimdi begenin hangisi daha çok hoşunuza gitti 🙂
gümüş kemerler gümüş kemer kemerler gumus kemer Kimilerimiz ya pantolon yada elbise üstünde kemeri tercih ederler ozaman şimdi begenin hangisi daha çok hoşunuza gitti 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #5 HaYaL' Alıntı: Bunları çok seviyorum vardı benim de 3-5 renk.🙂 Genişletmek için tıkla ... seri yapmışım cnm 😀
HaYaL' Alıntı: Bunları çok seviyorum vardı benim de 3-5 renk.🙂 Genişletmek için tıkla ... seri yapmışım cnm 😀
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #8 bende çok seviyorum canım gümüşleri 🙂 benim ben tatlım kırmızı bulcm sanada 😀
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #10 $ul€' Alıntı: adresi pm ile yazıcam 🙂 Genişletmek için tıkla ... Battım ben ozman hayale daha göndercem belene ceket sanada bu feda olsun bebegim 😀
$ul€' Alıntı: adresi pm ile yazıcam 🙂 Genişletmek için tıkla ... Battım ben ozman hayale daha göndercem belene ceket sanada bu feda olsun bebegim 😀