2012 Metal Kemer Modası

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
2012 Metal Kemer Modası
metal kemer
metal kemer modelleri
deri kemer
deri kemer modelleri


Artık deri kemer modası bitti melekler. Deri kemer modellerinin yerini metal kemerler alıyor artık. Modayı takip ediyorsanız bu haberimizi kesinlikle kaçırmamalısınız :D:D ben çok sevdim sizde seveceksiniz:eller:

Son birkaç sezondur 40'lar ve 60'ların modada estirdiği fırtınadan dolayı ince kemerleri bolca kullanmıştık zaten, bu yeni nesil kemerler de başka bir çağın temsilcisi oldu. Geçmişten, ileri geleceğe atladık.


Metal, sizde de uzay çağı/gelecek duygusu uyandırmıyor mu?


Altın, gümüş ve bronz rengi metal kemerler, hem modernizmin bir yansıması ama aynı zamanda antik çağa da bir gönderme sanki...


Bronz ve altın aksesuvarların kullanıldığı eski çağ resimlerini gözünüzün önüne getirin, hak vereceksiniz.


Peki, bu metal kemerleri nasıl kullanacağız?


Maksi eteklerle
Maksi etekler geçen kıştan bu yana epey gündemde, yeni sezonda da öyle olacak. Yüksek belli uzun eteklerinizin beline kullandığınız eksesuvara göre bu kemerlerden kullanabilirsiniz.


Metal kemerlerin incesini kullanın. Kalın olanları zaten pek göremeyeceğiz ama orta kalınlıkla ve ince olanlar arasından ince olanları çok zarif görünüyor.


Karıştırın!
İnce 2 tane kemeri birlikte kullanabilirsiniz. Hatta ikisi de farklı renkte olabilir. Biri altın renkli, biri gümüş... Çok sofistike bir görünüm yakalarsınız.


Kalem etekler, yüksek belli pantolonlar ve kazakların üstüne kullanabileceğiniz bu kemerleri tek başına kullanmaya özen gösterin. Asla aynı materyalden çanta, takı ve kemer üçlüsünü birarada kullanmayın. Çok fazla kaçabilir...

metal kemer modelleri2-c0.jpg


metal kemer modelleri-2d5.jpg


metal kemer modelleri4-177.jpg


metal kemer modelleri3-299.jpg
 
ay nedense şu metal kemerlere hiç kanım kaynamıyy anammm hiç olmasa bile benim modama daha girmedi metal kemerler :D:D
tşklerr asimelek emeğine saglık ....
 
bu kemerleri nerede bulabiirim çook acil cewap yazarmsnz??????*
 
Geri
Üst