Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şıpıdıkla sana aynı repimi vermişler bana mı öyle geldi

Bence kelebeğe daha çok vermişler torpil geçmişler

kargoyla yollim 😀 zATEN Kazan ve kürekle yapıcaklar bu gidişle.

kızlar eşim bnı hiç işlendırmezz o yuzden kızçe bir sey buyurmaya cekınır bırde kızçe dogum günü için aramadı bnde eşime ararlarsa bundan sonra konuşmamm dedm

neli bu keşkek yiyen yiyene kuzu

buğday diğer bir deyimle yarmadan yapılıyor. içine tavuk eti veya kırmızı et katılıyor.
Saatlerce pirişiliyor karıştırılarak. iyice öz döküyor et ve buğday birbirine geçiyor. hafif sulu bir kıvam oluyor. bende ilk kez kaynanamlarda yedim.

Kıyamam ya. Yardıma geleyim kuzucummm 🙂 Keşkek sevdiğime pişman oldum heee

gel gel yardım edersin.

yok tatlım keşkekle alakası yok pide ince uzun olur ya cantıkta onun yuvarlağı

ondan yaptırsak daha iyi olurdu 😀

Canım en azından yapılacaklarda sana ait değil boşver yapsınlar bi kazan her gelen ondan yesin.
Farklı şeyler yapmak daha zor olur...

canım ya benden başka herkes mutfakta olucak. kimse ne nerde tam bilmiyo. kaynanam onlara vekalet verdi onlar yapıcak. Herkes kaynanama sorcak o bana dicek bak göster diye. yani her kafadan bir ses. ben geçip otursam olmaz. kaynanam geçip oturmaz. biz yapalım. ofis sandalyesiyle dolanır. Bi atlatsak süper olucaktı.
Ben kendim yapsam okadar yorulmazdım belli bi tertibim olurdu.
ben yapsam zaten pide yaptırırdım. Yanına börek falan. herkese servislerde güzelce dağıtırdım. düzeni sağlardım her şekilde.

Aynen bende garson gibi ya kendi misafirin olsa neyse böyle her gelene her gelene dün bizde ark aradık geliyoruz diye sonra aşağıya yemeğe çağırdılar indik baktım milföy yapıyor allh allah nerden çıktı dedi şunlar gelecek tepem attı valla eşime dedim ara madem misafir geliyor de dedim oda sen ara ben ara utandı çünkü eşim aradı gelicez diye bende yükses sesle bir daha beni böyle durumla karşı karşıya bırakma dedim ohhhhhh kızçede oğlunu azarladım iye sinir oldu gitmedik böylelikle çıktım eve kremşantili kurabiye yaptım tresmusu yaptım indirdim
zaten millet de rejimde olucağı tuttu bir çay tamam zorla gelmişler gibi elişi yapıyorlar atl ıgeliyor arkalarından kayınlarıma yaradı sehpalardan alıp alıp yediler 🙂)))

şöyle misafirin yanında görmemişlik yapanlara illet oluyoum ya annem bize misafir gittikten sonra verirdi onların yanında vermezdi hiç 🙂

küçük kaynım yine milletin tbağını alcak nerdeyseeee