Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hangi gündü şıpıdıkcim.Eğer kızçen uzak durucaksa gelirim,yoksa kızçen ve beni aynı ortamda düşünmek zor. :D:D Sendeki sabır bende hiç yok bence.Ben genelde bu tarz topluluklarda herkesin pek hoşlanmadığı bulaşık olayını üstleniyorum sakince kafam rahat oluyor.

gelin olmak ne kötü bişey ya, sürekli servis sürekli hizmet
dün kızçeme yiğeni ve eşi geldiler onlar bizden 2 ay sonra evlenmişlerdi
kızla ikimiz hizmetçi gibi evin içinde
kendimi değersiz hissediyorum öyle olunca

bazen bende öle hissediyorum 🙂
Anlatacak çok şey var roman olurda neyse :D:D
sahilin pöfünden bitane pöffffffffffffff

kız bende keşkeği çok severim ama mevlutte yapıldığını ilk defa duydum bizim memlekette düğülerde yapılır nohut yemeği ile birlikte

ben keşkeği bilmezdim öğrendim 🙂

evt 54 yazıyorr şıpıdıkta 78 ama bnde nıye kalp cokkkk:D:D bırde hanı 4000 dı dımı ama anlamadım vala bn kafamkarıstı

çok sevgi dolusun ondan kalplerin çok kuzum 🙂:A

Aynen bende garson gibi ya kendi misafirin olsa neyse böyle her gelene her gelene dün bizde ark aradık geliyoruz diye sonra aşağıya yemeğe çağırdılar indik baktım milföy yapıyor allh allah nerden çıktı dedi şunlar gelecek tepem attı valla eşime dedim ara madem misafir geliyor de dedim oda sen ara ben ara utandı çünkü eşim aradı gelicez diye bende yükses sesle bir daha beni böyle durumla karşı karşıya bırakma dedim ohhhhhh kızçede oğlunu azarladım iye sinir oldu gitmedik böylelikle çıktım eve kremşantili kurabiye yaptım tresmusu yaptım indirdim
zaten millet de rejimde olucağı tuttu bir çay tamam zorla gelmişler gibi elişi yapıyorlar atl ıgeliyor arkalarından kayınlarıma yaradı sehpalardan alıp alıp yediler 🙂)))

şöyle misafirin yanında görmemişlik yapanlara illet oluyoum ya annem bize misafir gittikten sonra verirdi onların yanında vermezdi hiç 🙂

küçük kaynım yine milletin tbağını alcak nerdeyseeee

kaynına koptumm koptumm hahaha hahaha ee senyapınca dayanamamıştır napsn

Aynen bende garson gibi ya kendi misafirin olsa neyse böyle her gelene her gelene dün bizde ark aradık geliyoruz diye sonra aşağıya yemeğe çağırdılar indik baktım milföy yapıyor allh allah nerden çıktı dedi şunlar gelecek tepem attı valla eşime dedim ara madem misafir geliyor de dedim oda sen ara ben ara utandı çünkü eşim aradı gelicez diye bende yükses sesle bir daha beni böyle durumla karşı karşıya bırakma dedim ohhhhhh kızçede oğlunu azarladım iye sinir oldu gitmedik böylelikle çıktım eve kremşantili kurabiye yaptım tresmusu yaptım indirdim zaten millet de rejimde olucağı tuttu bir çay tamam zorla gelmişler gibi elişi yapıyorlar atl ıgeliyor arkalarından kayınlarıma yaradı sehpalardan alıp alıp yediler 🙂))) şöyle misafirin yanında görmemişlik yapanlara illet oluyoum ya annem bize misafir gittikten sonra verirdi onların yanında vermezdi hiç 🙂 küçük kaynım yine milletin tbağını alcak nerdeyseeee
Becerikli hatunsun kuzucum kaynın ne yapsınn🙂🙂 Anlatım şeklin çok hoşuma gitti fatura ekranından döndüm kıkırdıyorum 😀

Aynen bende garson gibi ya kendi misafirin olsa neyse böyle her gelene her gelene dün bizde ark aradık geliyoruz diye sonra aşağıya yemeğe çağırdılar indik baktım milföy yapıyor allh allah nerden çıktı dedi şunlar gelecek tepem attı valla eşime dedim ara madem misafir geliyor de dedim oda sen ara ben ara utandı çünkü eşim aradı gelicez diye bende yükses sesle bir daha beni böyle durumla karşı karşıya bırakma dedim ohhhhhh kızçede oğlunu azarladım iye sinir oldu gitmedik böylelikle çıktım eve kremşantili kurabiye yaptım tresmusu yaptım indirdim
zaten millet de rejimde olucağı tuttu bir çay tamam zorla gelmişler gibi elişi yapıyorlar atl ıgeliyor arkalarından kayınlarıma yaradı sehpalardan alıp alıp yediler 🙂)))

şöyle misafirin yanında görmemişlik yapanlara illet oluyoum ya annem bize misafir gittikten sonra verirdi onların yanında vermezdi hiç 🙂

küçük kaynım yine milletin tbağını alcak nerdeyseeee

Sahilll koptum gene patlattım sessiz bi kahkaha 😀
Patronun kapısıda açık çıksa rezil olcam :D:D
Eşinle kalkıp gitseniz bişi dermi.
Ya keşke öle alıştırmasan hiç çıkıp gitseniz ayıp mı olur kızçene.
Benimde kuzenlerim öle utanmasalar milletin tabağına saldırıcaklar.
Zaten gözleriyle keserler tabağı misafirin yiyeceği varsada yemez o bakışlırla hahaha
Töbe yarabbim ya kınamim başıma gelmesin. Benim çocuklarda öle olurmuş.

ben eşime zaten bu aralar sinir oluyorum ufak tefek şeyler belki ama beni uyuz ediyor
teyzeme anlattım o da normal 7 sendromu 7inci ay 7inci yıl genelde sorunlu geçer dedi

Allah kolaylıklar versin şıpıdıkım, sende haklısın.
Valla ben misafirin gelişinden çok gidişini düşünüyorum, ev karman çorman oluyor...

ikra bebiş nasıl kuzum..neye son 8 gün bebeişimi görcen

Bebiş iyi canım, hiçbişey yedirmiyor saolsun midem fenalarda 🙁(
Bebişi gördük, İstanbul'a gidicem nasipse canım çok özledim yaa...

ikra sende katıl aksam 6.30 da sonnn haydı kızlar katılallım yarsmayaaa

Valla güzel bir kutu var bende orjinal duruyor, resmini çektim ama güzel çıkmadı geri sildim, hoşuma gitmedi...

gelin olmak ne kötü bişey ya, sürekli servis sürekli hizmet
dün kızçeme yiğeni ve eşi geldiler onlar bizden 2 ay sonra evlenmişlerdi
kızla ikimiz hizmetçi gibi evin içinde
kendimi değersiz hissediyorum öyle olunca

kız baldoş eğitim desen var iş desen öyle insan kendini hizmetci gibi gördü mü sanki bunlar boşunaymış gibi değil mi ev kızı olup saltanat sürmek daha akıllıcaymış hiç olmasa o zaman ev kızı köy kızı iyi hizmet yapıyor ya da yapmıyor denilirdi bu kadar koymazdı :training1:

ben eşime zaten bu aralar sinir oluyorum ufak tefek şeyler belki ama beni uyuz ediyor teyzeme anlattım o da normal 7 sendromu 7inci ay 7inci yıl genelde sorunlu geçer dedi
Ben eşinin her zaman anlayışlı olduğunu düşünmüşümdür baldem. Arada oluyor ufak tefek tatsızlıklar oda tuzu biberi olsun ilişkinin. Bu 7 sendromunu hiç duymamışdım aklımda bulunsun

Geri