Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Allahtan eşim koltukları yıkıcak çarşamba günü. Halılarda zaten yıkamadan geldi.
Ama gelecek olanların bir kısmının hiperaktif çocuğu varmış. Kaynanam çağırıp çağırmamakta kararsız kaldı ama çağrıyo ayıp olmasın diye.
Çocuklar her gittiği yerde bişeyleri kırıp parçalıyolarmış 😕 yani bi yere zarar veriyolarmış herkes öle diyo bakalım biz neyle atlatıcaz 😕

ben eşime zaten bu aralar sinir oluyorum ufak tefek şeyler belki ama beni uyuz ediyor
teyzeme anlattım o da normal 7 sendromu 7inci ay 7inci yıl genelde sorunlu geçer dedi

hadı ya öyle bır sendrom mu varmışşş😀 bılmıyordumm baldem bnada oulyor arada eşim diyorsnir oluyon bna degılmı dıe arada tutuyorr gıcıklıgım

sahill bnce kızcene cok yüz vverıyorsun biz plan yaptık mısafr cagırrken bnamı sordunuz desene bna gelınce laf cok yok kkelebek kilolu yok lanahalı kızçeyede desene

Ben arada eşime diyorum lafın yeri geldimi. Kaynanam varken.
Benden bukadar eğer daha fazla şey bekliyosan gidip köy kızı yada ev kızı alsaydın diyorum. Evde çalış işte çalış 😕

Baksana şıpıdık fırsat bu fırsat senin şu kızçenin gümüşlüğündekilerin birazını parçalayıversinler temizliği kolay olur 🙂)

aynen canım, hislerime tercüman oldun

bi de yani evde benden hariç 3tane gelin var 3ü de ev hanımı
bi ben çalışıyorum ama en çok komuta alan da ben oluyorum
biri diyo benim hanımı fazla yormayın onda kansızlık var
öbürü diyo benim hanım mutfakta becerikli değil
öbürü karısına baş hizmetçi muamelesi yapıyor
benimki de laf olsun diye arada bir beni korumaya yüceltmeye çalışıyor lafta o da

canım bence hiç kasma kendini üstünden temizle gitsin çünkü o kadar insan gelip gittikten sonra yaptığın temizliğe yanacaksın .benm evim mahvolmuştu resmen.ayakkabılarıyla girenler,yerlere dökülenler saçılanlar deli olmuştum resmen

Ben arada eşime diyorum lafın yeri geldimi. Kaynanam varken.
Benden bukadar eğer daha fazla şey bekliyosan gidip köy kızı yada ev kızı alsaydın diyorum. Evde çalış işte çalış 😕

Valla ben kızçenin yanında daha çok laf söylerim.
Birgün telefonda annesiyle konuşuyor, işte annemin aldığı şekerlik kötüymüş falan filan sinir olmuştum o zaman.
Bağırarak dedimki, ben onu aldım madem beğenmiyorsunuz siz daha iyisini alsaydınız ve ikisinden de çıt çıkmadı.
Annemin aldığı hiçbişeye laf söylettirmem.
Şimdi İstanbul'a nasıl olsa gelinin çeyizini görmeye gidicez,umarım bizim kızçede olur orada, dicemki benim çeyize az dediniz ama övdüğünüz gelinin çeyizi benimkinden fazla değil...

Ben eşinin her zaman anlayışlı olduğunu düşünmüşümdür baldem. Arada oluyor ufak tefek tatsızlıklar oda tuzu biberi olsun ilişkinin. Bu 7 sendromunu hiç duymamışdım aklımda bulunsun

ben ikimizin birbirimize karşı oldukça anlayışlı olduğumuzu düşünüyorum
iki zıt karakteriz biz çünkü

senin çeyizinin neresi azdı ya bende onu anlamıyorum benimkini görse ne derdi acaba kayınvaliden