Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çok geçmiş olsun fıstıgım..önemli kısmı aatlattın şükür..ee ne var ne yok balım naısl gidiyo evlilik..

mileh çook gemiş olsun
özledik seni

bnde özledm menekşe hemde çook

"Evlenmek istersen, bana kulak ver. Ey seçkin ve bilgili insan, sen zengin bir kadınla evlenmek isteyerek kendini onun esiri durumuna sokma. O, malına güvenerek dilini uzatır; birçok şeyler ister ve onun bütün bu arzularını yerine getirmek icap eder. Ey güzellik arayan insanların iyisi, kadında güzellik arama, âleme maskara olursun. Kadının güzelini herkes arzular, fakat onu ancak Allah'ın fazlı ...koruyabilir. Ey asalet ve büyüklük arayan İnsan, bu asil aile içinde küçük mevkie düşme. Soyu-sopu büyük olan kimseler yüksekten konuşurlar; sen kadın esiri olma. Ey alacağı kadının takva sahibi olmasını isteyen bey-zâde, böylesine rastlarsan her dört şeyi de bir arada elde etmiş otursun.
"Kutadgu Bilig-Yusuf Has Hâcib

mileh rahatsızlıgın neydı gecms olsun

çiklet daha oncede sordum cevp alamadm yegenn ıyı dimi

baldem zor bir durum ALLAHIM sabır versn

huzurm kolay gelsınn haftasonu ıcın

nicki bol şans sizede🙂
sana cvb yazmıstım kuzum sen görmedin.. 🙂
küçük nilayyunun annesi halılalı kaldırdı..yünlü şeylerden uzak..sürekli süpürüp siliyo..az rahatsızlanıyomus ama çok şükür hastanelik olmuyo..

çok geçmiş olsun fıstıgım..önemli kısmı aatlattın şükür..ee ne var ne yok balım naısl gidiyo evlilik..

tekrr sağol hayatım.. ewlilik iyi gdiyo çok şükür annemlere geldm işte eşim bu hafta gece vardiyasnda haftasonu teyzeleri geldi msafrliğe anneme gelememştm bnde o çalşrken geleyim dedm.. bi ihtmal cumartesiye kadar annemdeyim cuma gnü kaynvalidemler anneme yemeğe gelicek

sen naslsn napıyosn