Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hahaha senden de böle bi cvp beklerdm zaten ekşınsz olmazdı senn hayat. 🙂 öyle beklediğim kadar herzaman skılmıyorum hayatım çalşmamama ve net olmamasına rağmen iyiyim ama zaman zaman skıldığım da oluyo.. oturdğm yerde eşimn akrabaları braz fazla skımama zaman kalmıyo pek çoğnluğu genç zaten akşamları çağırıorm oturuorz film izliorz tabu oynuorz gndzleri ewin işi yemek yapma gezme filan zaman geçio durağan bi hayat ama bazen durağanlığn dışına çkmak istemiyo değilim

yine iyi zamanın nasıl gectigini anlamaman güzel..biyandan gençlerinde çok olması güzel..benim eşimin çogunluk akraba memlekette oyyüzden gelen giden olmuyo pek..:D:D tabi bu işime gelmiyo değil :D:D yazında suranalıgın dısına çıkarsın salla boşver..bizim gibi ne yapcam streslerine girme kır dizini otur evinde.. :D:D

yine iyi zamanın nasıl gectigini anlamaman güzel..biyandan gençlerinde çok olması güzel..benim eşimin çogunluk akraba memlekette oyyüzden gelen giden olmuyo pek..:D:D tabi bu işime gelmiyo değil :D:D yazında suranalıgın dısına çıkarsın salla boşver..bizim gibi ne yapcam streslerine girme kır dizini otur evinde.. :D:D

alemsn sen kız 🙂 öyle yapıyorum bende merak etme

tesadüffff dur yalakalık yapayım azcık sana..
sarışınımmm datlummm fıstıgımm essemm bambumm :D:D

Geri